Δολοφονία 22χρονου τουρίστα στην Ζάκυνθο: Προφυλακίστηκαν οι πρώτοι 5 κατηγορούμενοι, ανάμεσα τους ο μπάρμαν και ο πορτιέρης του club που θα οδηγηθούν στη φυλακή - Δεν έπεισαν με τις απολογίες τους! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δολοφονία 22χρονου τουρίστα στην Ζάκυνθο: Προφυλακίστηκαν οι πρώτοι 5 κατηγορούμενοι, ανάμεσα τους ο μπάρμαν και ο πορτιέρης του club που θα οδηγηθούν στη φυλακή - Δεν έπεισαν με τις απολογίες τους! (ΦΩΤΟ)

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακρίτριας Ζακύνθου οι πρώτοι πέντε από τους συνολικά εννέα κατηγορούμενους που απολογήθηκαν χωρίς να πείσουν ωστόσο, για τη δολοφονία του 22χρονου Αμερικανού Μπακαρί Χέντερσον στον Λαγανά...
 

Συγκεκριμένα προφυλακίστηκαν ο 34χρονος Έλληνας μπάρμαν του club, ο 32χρονος πορτιέρης και υπεύθυνος ασφαλείας του μαγαζιού (δικηγόρος του οποίου είναι ο Θανάσης Τάρτης, δείτε ΕΔΩ), καθώς και τρεις ακόμη υπήκοοι Σερβίας για το ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του άτυχου Αμερικάνου τουρίστα, δύο 18χρονων και ενός 21χρονου.

Οι 5 προφυλακισθέντες θα οδηγηθούν στις Φυλακές Αγίου Στεφάνου, Κορυδαλλού και Αυλώνα.

Η διαδικασία θα συνεχιστεί με την απολογία των υπόλοιπων 4 κατηγορούμενων που κρατούνται στο Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου.
 

Σημειώνεται ότι το κατηγορητήριο είναι βαρύτατο και κάνει λόγο όχι απλά για ανθρωποκτονία από πρόθεση, αλλά για συναπόφαση να αφαιρέσουν ανθρώπινη ζωή, κάτι που μπορεί να επισύρει ακόμα και την ποινή των ισοβίων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 
Ο Θανάσης Τάρτης ανέλαβε δικηγόρος του 32χρονου πορτιέρη του club που κατηγορείται για την δολοφονία του 22χρονου τουρίστα στην Ζάκυνθο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο της δολοφονίας του Αμερικανού τουρίστα στη Ζάκυνθο

Ζάκυνθος: Χειροπέδες στον πορτιέρη και στον μπάρμαν του club για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 22χρονου τουρίστα (ΦΩΤΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA