Με ελικόπτερο πάνω από τα καμμένα ο Αλέξης Τσίπρας: «10 φορές μικρότερη η καταστροφή έναντι του 2009» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Με ελικόπτερο πάνω από τα καμμένα ο Αλέξης Τσίπρας: «10 φορές μικρότερη η καταστροφή έναντι του 2009» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, πέταξε με ελικόπτερο πάνω από τις περιοχές της Ανατολικής Αττικής, που επλήγησαν από την πυρκαγιά - Αμέσως μετά ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε τους πυροσβέστες στο φυλάκιο της Αγίας Κυριακής...

Την έκταση της καταστροφής είδε ο πρωθυπουργός πετώντας με το ελικόπτερο πάνω από τα καμμένα της Ανατολικής Αττικής.
 
Ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους πυροσβέστες για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες να περιοριστεί το μέγεθος της καταστροφής στην Ανατολική Αττική. 

Σε έναν πρώτο απολογισμό είπε ότι αποφύγαμε τα χειροτερα και μετέφερε αυτά που είδε από το ελικόπτερο, μια εικόνα απόλυτα ελεγχόμενης κατάστασης. Είπε ότι η καταστροφή ήταν περιορισμένη αφού κάηκαν για 15000 στρέμματα ενώ το 2009 είχαν καεί 150.000, δηλαδή 10 φορές λιγότερο.

ΒΙΝΤΕΟ
Ο πρωθυπουργός μίλησε μέσω ασυρμάτου με τους ίδιους τους πυροσβέστες εξέφρασε την αμέριστη συμπαραστασή του και την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας και ολόκληρου του ελληνικού λαού.

Ευτυχώς, τόνισε, δεν έχουμε θύματα ανθρώπινες ζωές μέσα από τις δικές σας υπεράνθρωπες προσπάθειες. Ο Α. Τσίπρας έκανε μνεία και στους κατοίκους της τοπικής κοινωνίας που με ψυχραιμία και συντονισμό βοήθησαν τα μέγιστα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA