ΟΛΝΕ Εύβοιας: Αιχμές Κεδίκογλου για παράνομο διορισμό του Ανδρέα Παπανδρέου - Αμφισβητεί το μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών του νέου προέδρου! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

ΟΛΝΕ Εύβοιας: Αιχμές Κεδίκογλου για παράνομο διορισμό του Ανδρέα Παπανδρέου - Αμφισβητεί το μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών του νέου προέδρου!

Nα απαντήσει ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, τι ακριβώς συμβαίνει με το διαγωνισμό για την πλήρωση θέσης Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του Οργανισμού Λιμένων Εύβοιας, ζήτησε ο Σίμος Κεδίκογλου, επισημαίνοντας τις σοβαρότατες ευθύνες, που προκύπτουν στην περίπτωση που ο επιλεγείς δεν έχει όλα τα απαιτούμενα προσόντα...

Ο Σίμος Κεδίκογλου μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, τόνισε μεταξύ άλλων, ότι η όλη διαδικασία αξιολόγησης των υποψηφίων από την αρμόδια Επιτροπή εγείρει σοβαρά ερωτήματα, αφού σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται αμφισβητείται ο μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου του κ. Ανδρέα Παπανδρέου, που είχε συνεκτιμηθεί ως προσόν για τον διορισμό του, απορρίπτοντας άλλους υποψήφιους με την αιτιολογία, ότι δεν διαθέτουν συναφείς με τις απαιτήσεις της πρόσκλησης μεταπτυχιακές σπουδές. 

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να διορίζει ο Υπουργός χωρίς να έχει ελέγξει, εάν ο ενδιαφερόμενος έχει προσκομίσει τα σύνολο των δικαιολογητικών, που είναι κατά το νόμο απαραίτητα για την πρόσληψή του. Έχει σοβαρότατες ευθύνες. Η Επιτροπή ορίστηκε από τον Υπουργό, που υπέγραψε και το διορισμό. Ο Οργανισμός Λιμένων Εύβοιας επιτελεί σημαντικό έργο και αξίζει σωστή διοίκηση. Δεν μπορούν να διορίζονται άνθρωποι χωρίς προσόντα σε καίριες θέσεις».

Ο Σίμος Κεδίκογλου ανέφερε, ότι ο Υπουργός οφείλει άμεσα να δώσει πειστικές απαντήσεις στα εξής ερωτήματα: 

Προσκόμισε ο επιλεγείς τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την πρόσληψή του;
 
Υπάρχει πράγματι στο φάκελό του μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών;
 
Προκύπτουν ευθύνες των μελών της Επιτροπής, που αξιολόγησαν τους φακέλους των υποψηφίων και των Υπουργών, που έλαβαν την απόφαση διορισμού του συγκεκριμένου υποψηφίου.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA