Πανηγυρίζει ο Δήμος Χαλκιδέων: «Είμαστε ο πρώτος Δήμος στην Ελλάδα με σύστημα online πληρωμών» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΕΚΛΟΓΕΣ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023
 

Πανηγυρίζει ο Δήμος Χαλκιδέων: «Είμαστε ο πρώτος Δήμος στην Ελλάδα με σύστημα online πληρωμών»

Μετά την πιο «έξυπνη» πόλη στην Ελλάδα, ο Δήμος Χαλκιδέων ανακοίνωσε ότι είναι και ο πρώτος Δήμος στην Ελλάδα με σύστημα online πληρωμών...

Δείτε την ανακοίνωση που απέστειλε ο Δήμος Χαλκιδέων:

Αξιοποιεί την τεχνολογία ο Δήμος Χαλκιδέων, αφού μετά τα πιλοτικά συστήματα «έξυπνης» στάθμευσης (Smart Parking) και «έξυπνου» φωτισμού (Smart Lighting), δίνει τη δυνατότητα και online Πληρωμών.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Δήμου. Η υπηρεσία των online ηλεκτρονικών πληρωμών προσφέρει την εξόφληση βεβαιωμένων οφειλών στο ΑΦΜ του εγγεγραμμένου χρήστη εύκολα, γρήγορα και απλά. Κάντε κλικ στο εικονίδιο δεξιά του μενού στο https://dimoschalkideon.gr και εγγραφείτε για να κάνετε χρήση της υπηρεσίας.

Με μια απλή εγγραφή χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του TAXISnet και ενα email, χωρίς την ανάγκη επιτόπιας ταυτοποίησης στο Δήμο, μπορούν οι πολίτες να έχουν πρόσβαση στο νέο σύστημα online ηλεκτρονικών πληρωμών. Κατόπιν μπορούν να πλοηγηθούν στις βεβαιωμένες οφειλές τους και να πληρώσουν άμεσα με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Ο χρήστης έχει πρόσβαση σε όλες τις συναλλαγές που έχει πραγματοποιήσει μέσω της online υπηρεσίας, αλλά και μέσω του οργανισμού.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα αποθήκευσης της απόδειξης είσπραξης σε PDF μορφή.

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα