Πιο κοντά η Χαλκίδα στο Αεροδρόμιο Αθηνών (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Πιο κοντά η Χαλκίδα στο Αεροδρόμιο Αθηνών (ΦΩΤΟ)

Παρουσία του υπουργού Υποδομών, Χρήστου Σπίρτζη, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων δρομολογίων Αθήνα – Χαλκίδα, με ηλεκτρική κίνηση, χωρίς ενδιάμεσες αλλαγές τρένων...

Στο Σταθμό Λαρίσης βρέθηκε και η βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Λιβανίου η οποία τόνισε:

«Εγκαινιάζονται σήμερα τα νέα δρομολόγια του Προαστιακού με ηλεκτροκίνηση χωρίς ενδιάμεσες αλλαγές τρένων. Ικανοποιείται ένα διαχρονικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας της Εύβοιας που πολλές φορές εξαγγέλθηκε από διαδοχικές κυβερνήσεις και σήμερα γίνεται πραγματικότητα.

Το νησί της Εύβοιας και η Χαλκίδα «έρχονται» πιο κοντά στην πρωτεύουσα, κυρίως όμως συνδέονται απευθείας με το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας γεγονός που πρέπει να αξιοποιηθεί κατά κύριο λόγο από τις τουριστικές επιχειρήσεις του νομού.

Οι πολίτες της Εύβοιας μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν με μεγαλύτερη ευκολία το φιλικό προς το περιβάλλον τρένο ηλεκτρικής ενέργειας για τις μετακινήσεις προς την πρωτεύουσα εξοικονομώντας χρήματα αλλά και χρόνο μιας που η ώρα μετακίνησης μειώνεται στη 1 ώρα και 15 λεπτά χωρίς οι επιβάτες από και προς Χαλκίδα να υποχρεώνονται σε αλλαγές τρένων για να φτάσουν στον προορισμό τους. Λιγότερη ταλαιπωρία, λιγότερος χρόνος μετακίνησης και μικρότερο κόστος».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA