Ο Μητσοτάκης διέγραψε την Κατερίνα Παπακώστα από τη ΝΔ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Ο Μητσοτάκης διέγραψε την Κατερίνα Παπακώστα από τη ΝΔ

Αιτία της ρήξης του Κυριάκου Μητσοτάκη με την Κατερίνα Παπακώστα ήταν οι χθεσινές δηλώσεις της βουλευτή υπέρ του Πάνου Καμμένου...
 

Στη διαγραφή της Κατερίνας Παπακώστα από την ΚΟ της ΝΔ προχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

«Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, με επιστολή του, που εστάλη σήμερα, Πέμπτη 26 Οκτωβρίου, στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Νίκο Βούτση, του γνωστοποιεί ότι θέτει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, τη βουλευτή Β’ Αθηνών, κυρία Αικατερίνη Παπακώστα - Σιδηροπούλου» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ΝΔ, ενώ ο ίδιος ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έγραψε σχετικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

«Πριν από λίγο γνωστοποίησα στον ΠτΒ την απόφασή μου να θέσω την βουλευτή Β´ Αθηνών Κ. Παπακώστα εκτός της κοινοβουλευτικής μας ομάδας».

Τι προηγήθηκε

Η Κατερίνα Παπακώστα ανέβηκε χθες στο βήμα της ολομέλειας της βουλής όπου συζητείτο το νομοσχέδιο του υπουργείο Άμυνας και υποστήριξε ότι ορισμένες διατάξεις κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση, παρά το γεγονός ότι η κομματική γραμμή ήταν ενάντια του νομοσχεδίου. 

Η βουλευτής της ΝΔ, πήρε ουσιαστικά το μέρος του Πάνου Κάμμενου στην σκληρή αντιπαράθεση που είχε λίγο νωρίτερα με τον Άδωνι Γεωργιάδη. 

«Έγιναν προσωπικές αναφορές στον κύριο υπουργό που είναι άσχετες με το νομοσχέδιο» είπε η Κατερίνα Παπακώστα παγώνοντας τους «γαλάζιους» βουλευτές που ήταν εκείνη την ώρα στα κοινοβουλευτικά έδρανα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA