Τέσσερις διμοιρίες των ΜΑΤ φυγάδευσαν τον 58χρονο δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη - Η μητέρα καταγγέλλει επίθεση από αστυνομικούς (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Τέσσερις διμοιρίες των ΜΑΤ φυγάδευσαν τον 58χρονο δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη - Η μητέρα καταγγέλλει επίθεση από αστυνομικούς (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η κατάσταση στην Ευελπίδων ήταν έκρυθμη από το πρωί! Τα αίματα άναψαν… αναρίθμητες φορές και αυτό συνέβη μία ακόμα λίγο πριν τις 17:30 το απόγευμα της Παρασκευής - Οι άνθρωποι που έχασαν τόσο ξαφνικά την Δώρα Ζέμπερη από την ζωή τους ήταν εξαγριωμένοι...
 

Περίμεναν από το πρωί έξω από τα δικαστήρια και όταν οι αστυνομικοί μετέφεραν τον 58χρονο δολοφόνο έγινε… της κακομοίρας! Οι πληροφορίες ανέφεραν πως ήδη από τις 12:00 το μεσημέρι είχε τελειώσει η κατάθεσή του, ωστόσο παρέμενε στο σημείο. Γιατί; Μα για να αποφευχθούν τα… χειρότερα.

Ο όχλος παρέμενε στο σημείο και γι’ αυτό και ο Μανώλης Σοροπίδης παρέμενε στο κτίριο. Οι Αρχές προσπαθούσαν να βρουν έναν τρόπο να γίνει η μεταγωγή του αναίμακτα (σ.σ. κυριολεκτικά) και αυτό τελικά συνέβη περίπου στις 17:30 το απόγευμα. 

Ξαφνικά στο σημείο παρατηρήθηκε κινητικότητα! Οι αρχές έκαναν ουσιαστικά έναν… αντιπερισπασμό και η μεταγωγή έγινε από την «πίσω πόρτα». Φυσικά οι συγγενείς της Δώρας Ζέμπερη κατάλαβαν τι συνέβαινε και έτρεχαν προς το σημείο όπου γίνονταν η μεταγωγή! 

Δείτε την στιγμή που απομακρύνεται από το σημείο ο 58χρονος δράστης:
Σε έξαλλη κατάσταση η μητέρα της! Καταγγέλλει επίθεση των αστυνομικών


Η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη βρισκόταν εκτός εαυτού. «Θα τον ξεκάνω» φώναζε και στην συνέχεια έλεγε: «Να παραιτηθούν όλοι! Μπουρδ@λο κράτος»!

Αμέσως μετά δήλωσε για τους αστυνομικούς: «Με χτυπήσανε οι αστυνομικοί! Με χτυπήσανε στα πόδια, στα χέρια, μου γδάρανε τα χέρια. Είχα το μάρμαρο να του το ρίξω εκείνη την ώρα και μου το πήρανε μέσα από τα χέρια και με κλωτσήσανε και με σπρώξανε και με ματώσανε. Αυτή είναι η ελληνική Αστυνομία. Πιάσανε το δολοφόνο για να ακούσουνε τους επαίνους! Έπρεπε να τον αφήσουν σε μας. Στα χέρια μας. Να έρθει η θανατική ποινή στην Ελλάδα τώρα! Αλλιώς να παραιτηθούν όλοι!».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ με τις καταγγελίες της

Πληροφορίες: Newsit, ΑΝΤ1

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA