Εύβοια: Ανατίναξαν ΑΤΜ σε Αυλωνάρι και Παραλία Αυλίδας, αλλά έφυγαν χωρίς να πάρουν ούτε ένα ευρώ! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Ανατίναξαν ΑΤΜ σε Αυλωνάρι και Παραλία Αυλίδας, αλλά έφυγαν χωρίς να πάρουν ούτε ένα ευρώ!

Σε δύο διαφορετικές περιοχές της Εύβοιας «χτύπησαν» τα ξημερώματα της Πέμπτης (07-12-2017) οι ληστές των ΑΤΜ - Και στις δύο περιπτώσεις όμως έφυγαν άπραγοι...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, «χτύπησαν» στις 03:10 στα Χάνια Αυλωναρίου και στο ΑΤΜ της Πειραιώς που υπάρχει στην πρόσοψη σούπερ-μάρκετ. Επιχείρησαν δύο φορές έκρηξη με τη γνωστή μέθοδο διοχέτευσης αερίου στο μηχάνημα, χωρίς όμως να κατορθώσουν να φθάσουν στις κασέτες με τα χρήματα.

Έφυγαν άπραγοι έχοντας αφήσει πίσω τους σοβαρές υλικές ζημιές και λίγα λεπτά αργότερα στις 03:30’ κάποια άλλη (;) ομάδα «βομβιστών» επιχείρησε έκρηξη σε μηχάνημα της Eurobank στην Παραλία Αυλίδας.
Εκείνοι δεν κατόρθωσαν καν να σημειώσουν έκρηξη και υπό το φόβο των συναγερμών έφυγαν άπραγοι με ΙΧ σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων.

Για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών η αστυνομία επιχείρησε μπλόκα σε επίκαιρα σημεία χωρίς να έχει εντοπιστεί κάτι ύποπτο μέχρι τώρα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA