Κύπελλο Ελλάδας: Η Λαμία διέσυρε με 4-1 τον Παναθηναϊκό μέσα στο χιόνι! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κύπελλο Ελλάδας: Η Λαμία διέσυρε με 4-1 τον Παναθηναϊκό μέσα στο χιόνι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σ' ένα ματς που αγωνίστηκε βασικός ο Χαλκιδέος Τάσος Αυλωνίτης, μόνο η Λαμία εμφανίστηκε στο χιονισμένο γήπεδο - Οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν το μυαλό στο... χιονοπόλεμο, στην άδεια των Χριστουγέννων, στη γαλοπούλα και γνώρισαν ντροπιαστική ήττα με 4-1...

Την ήττα με 4-1 από τη Λαμία στη χιονισμένη Φθιώτιδα γνώρισε ο Παναθηναϊκός, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ των Πίτι (5’, 45’+2’) και Παντελιάδη (42’), ενώ ο Παναθηναϊκός μείωσε με τον Μολίνς στο 82’.  

Η Λαμία κατάφερε να τιμωρήσει και πάλι την ανύπαρκτη άμυνα των «πρασίνων» στο 90' και με σλάλομ από αριστερά, έγραψε το τελικά 4-1 και υπέγραψε την μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της ομάδας του και μια ανεπανάληπτη ξεφτίλα για τον Παναθηναϊκό που στο 93' είχε δύο μεγάλες στιγμές για το 4-2 με Λουντ και Ινσούα.
 
Λαμία: Μελίσσας, Παντελιάδης, Αναστασόπουλος (70' Μπλάζιτς), Κουκόλης, Ασίγκμπα, Όμο, Καραγιάννης (56' Μπουλούλης), Πίτι, Βουό (87' Πατσαρούχας), Βασιλαντωνόπουλος, Τσούκαλος.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Κουλιμπαλί, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης (46' Δώνης), Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Άλτμαν (69' Μουνιέ), Πίσπας (46' Μολίνς).
 
ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA