Χαλκίδα: Ελεύθεροι αφέθηκαν οι συλληφθέντες για τις κλοπές σε δύο καταστήματα και στο δικηγορικό γραφείο του Θανάση Τάρτη - Τι λέει στο EviaZoom.gr ο δικηγόρος του 20χρονου Αλβανού που επέστρεψε χρήματα στο δικηγόρο! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Ελεύθεροι αφέθηκαν οι συλληφθέντες για τις κλοπές σε δύο καταστήματα και στο δικηγορικό γραφείο του Θανάση Τάρτη - Τι λέει στο EviaZoom.gr ο δικηγόρος του 20χρονου Αλβανού που επέστρεψε χρήματα στο δικηγόρο! (ΦΩΤΟ)

Με τον περιοριστικό όρο να δίνουν το «παρών» δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας, αφέθηκαν ελεύθεροι οι πέντε συλληφθέντες που κατηγορούνται για τρεις κλοπές, σε φωτογραφείο, λογιστικό γραφείο και στο δικηγορικό γραφείο του Θανάση Τάρτη όπου εκλάπησαν δύο πανάκριβα ρολόγια χειρός αξίας 150.000 ευρώ και το συνολικό ποσό των 26.000 ευρώ...

Συγκεκριμένα οδηγήθηκαν την Τετάρτη (06-12-2017) στον Ανακριτή Χαλκίδας, ένας 20χρονος υπήκοος Αλβανίας που επέστρεψε περίπου 2.000 ευρώ στον Θανάση Τάρτη, ένας 13χρονος Ρομά, ένας 38χρονος υπήκοος Αλβανίας, όπως επίσης μια 36χρονη Ρομά και ένας 33χρονος επιχειρηματίας που διατηρεί ενεχυροδανειστήριο στο κέντρο της Χαλκίδας, οποίος φέρεται να παρέλαβε τα χρυσά ρολόγια που εκλάπησαν από το δικηγορικό γραφείο του Θανάση Τάρτη και κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντος εγκλήματος, ενώ επιπλέον η 36χρονη κατηγορείται και για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου που εμπλέκεται στις κλοπές.

Επίσης, αναζητούνται τρεις ακόμη συνεργοί των φερόμενων δραστών και συγκεκριμένα ένας υπήκοος Αλβανίας και δύο Ρομά, εκ των οποίων ο ένας ανήλικος, ο οποίος μάλιστα πιθανολογείται πως έχει αρπάξει μεγάλο μέρος των χρημάτων που εκλάπησαν από το δικηγορικό γραφείο του Θανάση Τάρτη.

Όπως προαναφέραμε, μετά την απολογία τους, όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο να δίνουν το «παρών» δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας.

Στο EviaZoom.gr, μίλησε ο δικηγόρος του 20χρονου Αλβανού, Χρήστος Θεοφίλης ο οποίος είπε μεταξύ άλλων:  

«Ο πελάτης μου ήταν ο μοναδικος που έδειξε έμπρακτα την μεταμέλεια του και συνεργάστηκε πλήρως με τις Αρχές. Όσα κλεμμένα χρήματα είχε πάνω του τα επέστρεψε στον κάτοχο τους».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA