Ελένη Μιτζιφίρη για έξοδα Καρναβαλιού: «Φαγοπότι, απευθείας αναθέσεις και το γνωστό παραμύθι της βασίλισσας...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ελένη Μιτζιφίρη για έξοδα Καρναβαλιού: «Φαγοπότι, απευθείας αναθέσεις και το γνωστό παραμύθι της βασίλισσας...»

Δείτε τι έγραψε η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος του Δήμου Χαλκιδέων, Ελένη Μιτζιφίρη, με αφορμή την ανάρτηση του EviaZoom.gr για την συναυλία του Δημήτρη Μπάση:

 «Άρχισαν τα όργανα, κυριολεκτικά και μεταφορικά! Και φέτος οι εποχικοί μασκαράδες, παρέα με τους" μασκαράδες" που απαρτίζουν την συμπολίτευση, θα στρωθούν στο καθιερωμένο φαγοπότι τους.

Απευθείας αναθέσεις σε γνωστούς πλέον χορηγούς του δημάρχου και της παρέας του και το γνωστό παραμύθι της βασίλισσας του καρναβαλιού ότι, η Χαλκίδα ζει από και για το καρναβάλι! Δεν ξέρω σε τι μικρόκοσμό ζουν. Δεν ξέρω αν έχουν ξεμείνει ποτέ στη ζωή τους από χρήματα, φαγητό, ασφάλεια.

Δεν ξέρω ο καθένας απ" αυτούς, αν έχει βιώσει τον φόβο να μην έχει να ταίσει το παιδί του, να πληρώσει το ενοίκιο, το δάνειο του. Δεν ξέρω πότε το παράλληλο καλάμι που έχουν καβαλήσει, ΘΑ οριζοντιωθεί για όλους αυτούς και θα οδηγηθούν στο πιο σκοτεινό και υγρό κομμάτι της ιστορίας της πόλης. Η υπομονή δεν αρκεί! 

Διεκδίκηση, συνεχείς αγώνες και αντίσταση σε όλα αυτά που μας έχουν καταντήσει θεατές της ζωής μας. Ο μόνος ρόλος που μας αρμόζει είναι αυστηρά του πρωταγωνιστή. 

Καιρός οι κομπάρσοι να αποβληθούν και να απομακρυνθούν».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA