Στέλιος Διονυσίου: «Πήγαινα στο νοσοκομείο, δεν χτύπησα κανένα αστυνομικό» - Στο αυτόφωρο ο τραγουδιστής! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Στέλιος Διονυσίου: «Πήγαινα στο νοσοκομείο, δεν χτύπησα κανένα αστυνομικό» - Στο αυτόφωρο ο τραγουδιστής! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Δεν χτύπησα κανέναν αστυνομικό» δήλωσε ο τραγουδιστής Στέλιος Διονύσιου λίγο μετά την έξοδο του από το Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων, όπου πέρασε τη νύχτα - «Ένιωσα αδιαθεσία, πήγαινα στο νοσοκομείο» εξήγησε ο γνωστός τραγουδιστής...

ΒΙΝΤΕΟ
«Ένιωσα δύσπνοια, πήγαινα στο νοσοκομείο, δεν με άφηναν να περάσω» ανέφερε στους αστυνομικούς ο Στέλιος Διονυσίου και συνέχισε: «Πέρασα με το αμάξι, δεν χτύπησα κάποιον αστυνομικό, δεν κατέβασα την κορδέλα». Ο δικηγόρος του Βασίλης Καπερνάρος δήλωσε ότι έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος του αστυνομικού και έχει ζητήσει να εξεταστεί το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.

Το περιστατικό που τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα έγινε χθες το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνα. Ο Στέλιος Διονυσίου, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, επιχείρησε να περάσει την κορδέλα που είχε κλείσει τη λεωφόρο Βασ. Σοφίας στη συμβολή της με την οδό Δορυλαίου, στο πλαίσιο μέτρων ασφαλείας. 
Όπως τον κατηγορούν, ο Σ. Διονυσίου έκοψε την κορδέλα παρόλο που προσπάθησαν να τον εμποδίσουν οι άνδρες ασφαλείας και προσπάθησε να περάσει αγνοώντας τις οδηγίες τους. Τότε σημειώθηκε διαπληκτισμός μεταξύ του τραγουδιστή και των αστυνομικών, οι οποίοι του απαγόρευσαν τη διέλευση.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ο Σ. Διονυσίου κινήθηκε με το όχημά του με αποτέλεσμα να χτυπήσει με τον καθρέπτη του έναν από τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του τραγουδιστή βρέθηκε ο αδερφός του Άγγελος. «Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Τα πράγματα δεν είναι όπως παρουσιάζονται. Ο Στέλιος ήθελε να πάει στην Αθηναϊκή Κλινική γιατί δεν αισθανόταν καλά» δήλωσε ο ίδιος.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA