Συλλυπητήρια μηνύματα του πολιτικού κόσμου για τον θάνατο του Βασίλη Κεδίκογλου | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Συλλυπητήρια μηνύματα του πολιτικού κόσμου για τον θάνατο του Βασίλη Κεδίκογλου

Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του πρώην βουλευτή και υπουργού του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Κεδίκογλου, που έφυγε το απόγευμα της Τρίτης σε ηλικία 86 ετών, στέλνει ο πολιτικός κόσμος...

Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια του Βασίλη Κεδίκογλου, επί σειρά ετών βουλευτή Ευβοίας και πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ. Ακόμα, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του στον γιο του, βουλευτή της ΝΔ, Σίμο Κεδίκογλου, στην οικογένειά του και στους οικείους του.

Τη λύπη του για το θάνατο του συμπατριώτη του, παλαιού Ευβοιώτη πολιτικού Βασίλη Κεδίκογλου, ο οποίος εκλέχτηκε πολλές φορές βουλευτής του Νομού Εύβοιας και υπηρέτησε τη χώρα ως υπουργός, εκφράζει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου. Ο Β. Αποστόλου εκφράζει τα συλλυπητήριά του στο γιό του εκλιπόντος, βουλευτή Σίμο Κεδίκογλου, καθώς και στους λοιπούς οικείους του.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπιος Παυλόπουλος, επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον Σίμο Κεδίκογλου, γιο του εκλιπόντος Βασίλη Κεδίκογλου, και του εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για την απώλειά του.

Συλλυπητήρια από ΝΔ

«O Βασίλης Kεδίκογλου εκπροσώπησε για πολλά χρόνια την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Εύβοια, στο ελληνικό Κοινοβούλιο.Ξεχώρισε για την ανεξαρτησία του, το ελεύθερο πνεύμα του, την αυθεντικότητά του, τη συνέπεια στις ιδέες του. Στο γιο του Σίμο, Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και στους οικείους του εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια», αναφέρει το γραφείο τύπου της ΝΔ για την απώλεια του Βασίλη Κεδίκογλου.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA