Άγρια επίθεση κατά της Θάνου από τον γ.γ. της Ένωσης Δικαστών: «Απειλεί και εκφοβίζει τους δικαστές για την υπόθεση Novartis» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Άγρια επίθεση κατά της Θάνου από τον γ.γ. της Ένωσης Δικαστών: «Απειλεί και εκφοβίζει τους δικαστές για την υπόθεση Novartis»

Μετά την ανακοίνωση της ΕΔΕ ήρθε και η άγρια επίθεση του Γενικού Γραμματέα της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, Νίκου Σαλάτα κατά της Χαλκιδέας προϊσταμένης του νομικού γραφείου του πρωθυπουργού και πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου Βασιλικής Θάνου για την υπόθεση Novartis...

Μιλώντας στο ραδιόφωνο ΘΕΜΑ 104.6, χαρακτήρισε θεσμικά ανεπίτρεπτη και νομικά εσφαλμένη την παρέμβαση της, όπως είπε, για την υπόθεση Novartis. Ωστόσο ο Νίκος Σαλάτας δεν είπε τίποτα για τις επιθέσεις κατά της Εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη και της ομάδας της που χειρίζονται την υπόθεση Novartis, από τα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Η δήλωσή της εμπεριέχει και απειλή όταν λέει ότι η πρωτοβουλία συλλογής υπογραφών για τη σύγκληση της ολομέλειας του Εφετείου είναι μη νόμιμη. Γιατί έχουν τέτοια ανησυχία; Αν αυτή η υπόθεση δεν πάει στο Εφετείο, ποια θα πάει; Είναι πραξικόπημα αυτό; Είναι εκμαυλισμένοι οι 350 δικαστές του Εφετείου Αθηνών; Αυτό θέλουν να πούνε;. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι εφέτες που τυχόν επιλεγούν μετά από μια τέτοια διαδικασία θα είναι οι καλύτεροι και οι πιο αμερόληπτοι.

Η κυρία Θάνου είναι η τελευταία που μπορεί να μιλάει αν είναι νόμιμη η σύγκληση της ολομέλειας του Εφετείου, γιατί κάνουμε σκέψεις τι ολομέλεια συγκάλεσε για να αυξηθούν τα όρια συνταξιοδότησης των δικαστών. Δεν μπορεί να εκφοβίζει τους δικαστές», κατέληξε.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA