Φονικό τροχαίο στην Εθνική οδό: Συζητήθηκε η αγωγή κατά του Βακάκη - Αποζημίωση 2,4 εκ. ευρώ προσέφερε η ασφαλιστική | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ_ΔΗΜΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
 

Φονικό τροχαίο στην Εθνική οδό: Συζητήθηκε η αγωγή κατά του Βακάκη - Αποζημίωση 2,4 εκ. ευρώ προσέφερε η ασφαλιστική

Στο Πρωτοδικείο της Αθήνας συζητήθηκε την Τρίτη (20-02-2018) η αγωγή του Υπάτιου Πατμάνογλου σε βάρος της οικογένειας Βακάκη και της ασφαλιστικής εταιρίας του αυτοκινήτου...

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο όταν ο Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo, είχε καρφωθεί με τεράστια ταχύτητα στο σταθμευμένο αυτοκίνητο της οικογένειας προκαλώντας το θάνατο της συζύγου και του παιδιού του Υπάτιου Πατμάνογλου.

Ο ενάγων βρέθηκε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων προκειμένου να είναι παρών στη συζήτηση της υπόθεσης. Ο ίδιος με την αγωγή του διεκδικεί περίπου 2 εκ. ευρώ και 1,3 εκ ευρώ οι υπόλοιποι συγγενείς των θυμάτων.

Η οικογένεια Βακάκη δεν παραστάθηκε στο δικαστήριο ενώ η ασφαλιστική εταιρεία εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο.

Η δικηγόρος της ασφαλιστικής συνομολογήσε την υπαιτιότητα και υποστήριξε ότι έγινε συμβιβαστική πρόταση στην οικογένεια ύψους περίπου 2,4 εκ ευρώ, πρόταση που η οικογένεια δεν αποδέχτηκε αξιώνοντας συνολικά ποσά ύψους 3,3 εκ. ευρώ.

Το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφαση του.

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ