Σοκ στην οδό Κώτσου: Γνωστός Χαλκιδέος πήδηξε από μπαλκόνι του 4ου ορόφου και κατέληξε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Σοκ στην οδό Κώτσου: Γνωστός Χαλκιδέος πήδηξε από μπαλκόνι του 4ου ορόφου και κατέληξε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ προκαλεί η απόπειρα αυτοκτονίας του 63χρονου Γιώργου Κωτσάκη, ο οποίος, τα ξημερώματα της Παρασκευής (02-02-2018), «βούτηξε» στο κενό από το μπαλκόνι του 4ου ορόφου του σπιτιού του, καταλήγοντας με σφοδρότητα πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του, στην οδό Κώτσου 20, έξω από το φούρνο του Τσόκου... - Αποκλειστικές εικόνες και Βίντεο...

Ήταν λίγο μετά τη 1:00 τα ξημερώματα, όταν ο 63χρονος πήδηξε από το μπαλκόνι του 4ου ορόφου πολυκατοικίας που διέμενε μαζί με την οικογένειά του. Ο Γιώργος Κωτσάκης κατέληξε στο αυτοκίνητο που βλέπετε, το οποίο ήταν σταθμευμένο και ανήκει στον ίδιο. Στο σημείο επικράτησε πανικός και οι γείτονες βγήκαν έξω για να δουν τι έχει συμβεί.

Στο σημείο έσπευσε αστυνομία και ασθενοφόρο που παρέλαβε τον αιμόφυρτο άνδρα και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Ο γνωστός Χαλκιδέος που διατηρούσε επί πολλά χρόνια, αρτοποιείο κάτω από την πολυκατοικία που διαμένει, κατάφερε να επιζήσει και τελικά μεταφέρθηκε άμεσα σε Νοσοκομείο των Αθηνών όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. 
Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστοι οι λόγοι που τον οδήγησαν στην απόπειρα αυτοκτονίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA