Οριστική διακοπή στο ντέρμπι των «δικεφάλων» και εισβολή Σαββίδη με όπλο στον αγωνιστικό χώρο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Οριστική διακοπή στο ντέρμπι των «δικεφάλων» και εισβολή Σαββίδη με όπλο στον αγωνιστικό χώρο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Το παιχνίδι διακόπηκε οριστικά - Το γκολ που ακυρώθηκε στο γήπεδο αλλά μέτρησε στα αποδυτήρια - Η ένοπλη εισβολή του Σαββίδη στο γήπεδο - Τι αναφέρει στο φύλλο αγώνα ο Κομίνης...

Ακόμα μια «μαύρη σελίδα» στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, γράφτηκε το βράδυ της Κυριακής στην «Τούμπα».

Ο αγώνας που σημαδεύτηκε από την φάση του ακυρωθέντος γκολ του ΠΑΟΚ στο 90’, δεν τελείωσε ποτέ, μετά τα όσο κωμικοτραγικά συνέβησαν εντός του αγωνιστικού χώρου.

Όλα ξεκίνησαν μετά την επίτευξη του γκολ από τον ΠΑΟΚ με τον Βαρέλα, το οποίο όμως μετά από συνεννόηση του διαιτητή Κομίνη με τον βοηθό του ακυρώθηκε καθώς έκριναν ότι άλλος παίκτης του ΠΑΟΚ βρισκόταν σε θέση οφσάιντ.

Στις διαμαρτυρίες που ακολούθησαν ο ισχυρός άντρας του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του να αποχωρήσουν, κάτι που δεν έγινε μετά την άρνηση του αρχηγού της ομάδας Βιερίνια.

Αυτό που έχει προκαλέσει αίσθηση είναι ότι ο κ. Σαββίδης εμφανίζεται σε φωτογραφίες να μπαίνει οπλισμένος στον αγωνιστικό χώρο!
Από το σημείο αυτό και μετά ξεκίνησε το θέατρο του παραλόγου. Ο διαιτητής διέκοψε το παιχνίδι και πήγε στα αποδυτήρια. Οι παίκτες δεν γνώριζαν αν το παιχνίδι θα συνεχιστεί, με αυτούς της ΑΕΚ να κατευθύνονται επίσης στα αποδυτήρια και τους παίκτες του ΠΑΟΚ να παραμένουν στον αγωνιστικό χώρο.

Μετά από πολύ ώρα, ο κ. Κομίνης αποφάσισε να αλλάξει την απόφαση του, μέτρησε κανονικά το γκολ, αλλά διέκοψε το παιχνίδι λόγω των επεισοδίων.
Το φύλλο αγώνα

Σύμφωνα με τη Nova που είχε και την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα, ο κ. Κομίνης έγραψε μεταξύ άλλων στο φύλλο αγώνα και τα εξής:

1) Βίαιη εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο με συνοδεία ατόμων της προσωπικής του ασφάλειας.

2) Βίαιη απώθηση του Ιβάν Σαββίδη στον Βασίλη Δημητριάδη.

3) Λεκτική επίθεση του Λούμπος Μίχελ στον ίδιο τον Γιώργο Κομίνη, με τη φράση: "Έχεις τελειώσει".

"Μετά απ' όλα αυτά αποφάσισα να εισέλθω στα αποδυτήρια διότι η κατάσταση που επικρατούσε δεν επέτρεπε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα".

4) "Στα αποδυτήρια ο κ. Μηνάς Λυσάνδρου μου είπε ότι οι παίκτες είναι τρομοκρατημένοι, ενώ έκανε αναφορά και σε κατοχή όπλου απ' την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη, το οποίο είχα δει κι εγώ".

Για το σκορ, ο ρέφερι έγραψε πως ύστερα από διαβουλεύσεις με τους βοηθούς του κατακύρωσε το γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ, αλλά η εισβολή του Ιβάν Σαββίδη έφερε τη διακοπή του ματς.
 
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA