Οριστικό: Διακόπηκε το πρωτάθλημα της Super League (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Οριστικό: Διακόπηκε το πρωτάθλημα της Super League (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, μετά τη συνάντηση του με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ανακοίνωσε την επ’ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος της Super League...

Όπως είπε ο Γ. Βασιλειάδης μετά και τα χθεσινά θλιβερά επεισόδια, αποφασίστηκε η διακοπή του πρωταθλήματος και άμεσα θα ξεκινήσουν οι επαφές με τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να μπει μια τάξη και να σταματήσουν οι εικόνες που εκθέτουν την χώρα μας σε όλο τον πλανήτη.

«Η κυβέρνηση εδώ και τρία χρόνια έχει δώσει μεγάλες μάχες για εξυγίανση του χώρου ποδοσφαίρου, έχουμε κερδίσει πολλά αλλά μένουν πολλά περισσότερα. Δεν θα επιτρέψουμε να διακινδυνεύσει αυτή η προσπάθεια και να αναστηθούν φαντάσματα του παρελθόντος» ανέφερε και συμπλήρωσε ότι «υπάρχει συνεχής επαφή με την UEFA».

Ο Γ. Βασιλειάδης ερωτηθείς σχετικά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η διακοπή του πρωταθλήματος να συνοδευθεί και από ένα «Grexit» για τις ελληνικές ομάδες από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Όπως συμπλήρωσε δε θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, έτσι ώστε να μην πληγεί η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, από τις εξελίξεις αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA