Δολοφονία στη Μαγούλα Ερέτριας: «Έχει ιστορικό ψυχιατρικών νοσηλειών ο εντολέας μου», λέει ο δικηγόρος του 65χρονου που σκότωσε τον αδελφό του - Δείτε τι λένε κάτοικοι και αυτόπτες μάρτυρες της τραγωδίας! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δολοφονία στη Μαγούλα Ερέτριας: «Έχει ιστορικό ψυχιατρικών νοσηλειών ο εντολέας μου», λέει ο δικηγόρος του 65χρονου που σκότωσε τον αδελφό του - Δείτε τι λένε κάτοικοι και αυτόπτες μάρτυρες της τραγωδίας! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

«Έχει ιστορικό ψυχιατρικών νοσηλειών ο εντολέας μου και έχει ζητηθεί ιατρική πραγματογνωμοσύνη...», δήλωσε ο Θανάσης Τάρτης για τον 65χρονο εντολέα του, ο οποίος ταξίδεψε από την Θεσσαλονίκη στην Μαγούλα Ερέτριας για να δολοφονήσει με καραμπίνα τον 70χρονο αδερφό του, Κώστα Καντιδάκη...

Με αυτή την δήλωση, ο Θανάσης Τάρτης αναφέρει ουσιαστικά ότι ο πελάτης του δεν λειτούργησε με μεθοδικότητα στην εκτέλεση του εγκλήματος, ώστε να τύχει ευνοϊκότερης μεταχείρισης στη δίκη, αν αποδειχτεί φυσικά αυτή εκδοχή.

Η δολοφονία σημειώθηκε στις 16:00 το απόγευμα της Τρίτης (10-04-2018) στο χωριό Μαγούλα Ερέτριας, στη θέση Διονυσάτου και οι κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν σοκαρισμένοι και αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της πολύχρονης κόντρας που είχαν τα δύο αδέλφια.


Click for more: Στα Δικαστήρια Χαλκίδας ο 65χρονος για την αδελφοκτονία στη Μαγούλα Ερέτριας - Σοκάρουν τα νέα στοιχεία - Το θύμα είχε ενημερώσει εδώ και καιρό την αστυνομία ότι θα τον σκότωνε ο αδελφός του! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
 
Οι εντάσεις ανάμεσα στα δύο αδέλφια φέρονται να ήταν σχεδόν καθημερινές, γεγονός που ώθησε τον 65χρονο να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη, μετά και από παρότρυνση του γιου του, προκειμένου να ηρεμήσει η κατάσταση.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, το θύμα συνέχισε να μηνύει τον 65χρονο και μάλιστα πριν λίγες ημέρες είχε υποβάλλει δύο ακόμα μηνύσεις, γεγονός που φέρεται να αποτέλεσε την αφορμή για να οδηγηθεί ο δράστης σε αυτή την πράξη.

Σοκ παράλληλα προκαλεί και η αποκάλυψη ότι η αστυνομία είχε ενημερωθεί από το θύμα αλλά και από τον γιο του δράστη για τις προθέσεις του 65χρονου. Συγκεκριμένα ο 70χρονος είχε ενημερώσει την αστυνομία εδώ και καιρό ότι θα τον σκότωνε ο αδελφός του. (δείτε ΕΔΩ το σχετικό ρεπορτάζ).
 
Ο 65χρονος ζήτησε προθεσμία και θα απολογηθεί την Παρασκευή το πρωί.

Ο καθ’ ομολογίαν αδελφοκτόνος εξερχόμενος από τα Δικαστήρια Χαλκίδας, υποστήριξε για την πράξη του ότι «ήταν η κακιά στιγμή» και ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος.
 
Ακολουθούν ΒΙΝΤΕΟ από τα δελτία ειδήσεων των ΑΝΤ1, STAR και ALPHA:


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA