Εύβοια: Δείτε ποια ονόματα «παίζουν» για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Δείτε ποια ονόματα «παίζουν» για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ

Να ελέγξει όσο μπορεί την επόμενη Κοινοβουλευτική Ομάδα, προωθώντας όσο το δυνατόν περισσότερους «πιστούς» στον ίδιο υποψηφίους θα επιχειρήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης...

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κινείται αργά, αλλά μεθοδικά προς τον μεγαλύτερο έλεγχο της Κ.Ο., προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις από νυν βουλευτές, πολιτευτές και στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Kontranews», η λογική του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να αφήσει πολλές εκλόγιμες θέσεις κενές, ειδικά μετά την κίνησή του με την Ντόρα Μπακογιάννη. Ο ίδιος θα ήθελε και το έχει πει κατ’ ιδίαν να μετακινηθούν στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας οι πρώην πρωθυπουργοί, Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς που αρνούνται, με τον πρώτο να παραμένει στο ψηφοδέλτιο της Α΄ Θεσσαλονίκης και τον δεύτερο να μην εγκαταλείπει την Μεσσηνία.

Για την Εύβοια και την Στερεά Ελλάδα αναγράφει τα εξής το δημοσίευμα της Αθηναϊκής εφημερίδας:

Εύβοια: Στη λίστα και πάλι ο νυν βουλευτής Σίμος Κεδίκογλου, όπως και ο πρώην βουλευτής και υπουργός Κώστας Μαρκόπουλος, αλλά και ο Νίκος Λυσιγάκης, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., η Τζοβάνα Γκόγκου, ενώ συζητούνται τα ονόματα του Γιάννη Μανώλη, program manager στην ΕΕΕ της UNESCO, του Κωνσταντίνου Ντούνα και του Μανώλη Τσαλαμανιού, υπεύθυνου της Μονάδας Ψυχικής Υγείας Εφήβων στο Ασκληπιείο Βούλας.

Βοιωτία: Στη λίστα ο εν ενεργεία βουλευτής Ανδρέας Κουτσούμπας, η δικηγόρος Σωσώ Μανάρα και ο προερχόμενος από το Μητρώο Στελεχών Δημήτρης Σύρμος. Ερώτημα αποτελεί η απόφαση του πρώην βουλευτή Μιχάλη Γιαννάκη, ενώ και πάλι υποψήφιος ο πρώην βουλευτής Γιάννης Καράμπελας.

Ευρυτανία: Στη λίστα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Κοντογεώργος, συζητείται η Θωμαΐδα Οικονόμου, γιατρός και μάλλον η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου, Σοφία Ζαχαράκη.

Φωκίδα: Στη λίστα εκτός απρόοπτου θα είναι ο πρώην υφυπουργός Γιάννης Μπούγας και το στέλεχος της Ν.Δ. Αθως Φαρδέλος, ο Κωνσταντίνος Χαλιορής, ενώ ακόμα ερωτηματικό είναι τι θα γίνει με την πρώην βουλευτή Ασπασία Μανδρέκα και τον πρώην υποδιοικητή του ΙΚΑ Κώστα Παπαθανασίου.

Φθιώτιδα: Στη λίστα θα είναι ο βουλευτής Χρήστος Σταϊκούρας, ο πρώην ΟΝΝΕΔίτης και οικονομολόγος Τόλης Παπαποστόλου, ο πρώην διευθυντής του γραφείου Τύπου της Κ.Ο. της Ν.Δ., Σπύρος Καπράλος, αλλά και ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Γιάννης Οικονόμου. Συζητούν το όνομα του ευρωβουλευτή Γιώργου Κύρτσου, ενώ υποψήφια θα είναι και η πρώην βουλευτής Ελενα Μακρή.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA