ΗΡΩΝ
VIANEX
SMOKER LAND

Βαρθολομαίος και Ιερώνυμος έρχονται στην Εύβοια το Σαββατοκύριακο

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος θα επισκεφθούν τις Ροβιές Εύβοιας το Σαββατοκύριακο 2 – 3 Ιουνίου 2018...

Ειδικότερα, ο Οικουμενικός Πατριάρχης και ο Αρχιεπίσκοπος θα επισκεφθούν την Ιερά Μονή Οσίου Δαυίδ για την επίσημη αναγγελία αγιοκατάταξης του Οσίου Ιακώβου Τσαλίκη.
 
Οι Εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην Ιερά Μονή του Οσίου Δαυΐδ του Γέροντος στην Βόρειο Εύβοια, με βάση το ακόλουθο πρόγραμμα:
 
Σάββατο 2 Ιουνίου 2018
 

18:15 Υποδοχή της Α.Θ. Παναγιότητος του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου και του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου στην Ιερά Μονή Οσίου Δαυίδ του Γέροντος
 
18:30 Μέγας Πατριαρχικός Εσπερινός στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Οσίου Δαυΐδ του Γέροντος, στον οποίον θα χοροστατήσει η Α.Θ. Παναγιότης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, με την συμμετοχή του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου.
 
Ανάγνωση της Πατριαρχικής Συνοδική Πράξεως αγιοκατατάξεως του Οσίου Ιακώβου, διατελέσαντος Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Οσίου Δαυΐδ.
 
Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

06:00 Έναρξη της Ακολουθίας του Όρθρου.
 
07:00 Άφιξη της Α.Θ. Παναγιότητος του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου και του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου στην Ιερά Μονή Οσίου Δαυΐδ του Γέροντος.
 
08:00 Πατριαρχική Θεία Λειτουργία.
 
Για την εξυπηρέτηση των προσκυνητών το Λιμεναρχείο Αρκίτσας ενισχύει τα δρομολόγιά του κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

#Για γέλια ή για κλάματα; Ο Δήμος Χαλκιδέων ευχαριστεί τον Νίκο Μακρόπουλο για το νέο video clip που γυρίστηκε με φόντο την σκισμένη ελληνική σημαία στη Χαλκίδα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

  Στη πόλη της Χαλκίδας γυρίστηκε πρόσφατα το νέο video clip του γνωστού λαϊκού τραγουδιστή, Νίκου Μακρόπουλου για το καινούργιο του τραγο...