Δήμαρχος διαγράφηκε από τη Νέα Δημοκρατία για νέες ακραίες δηλώσεις στο facebook κατά ΣΥΡΙΖΑ και Μπουτάρη | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δήμαρχος διαγράφηκε από τη Νέα Δημοκρατία για νέες ακραίες δηλώσεις στο facebook κατά ΣΥΡΙΖΑ και Μπουτάρη

Εκτός Νέας Δημοκρατίας τέθηκε με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Δήμαρχος Αργους Δημήτρης Καμπόσος μετά τις σημερινές αναφορές του για τον Γιάννη Μπουτάρη αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ...

«Οι σημερινές αναφορές του δημάρχου Αργους Δημήτρη Καμπόσου για τον Γιάννη Μπουτάρη είναι χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες. Με εντολή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ετέθη ήδη εκτός κόμματος», αναφέρει ανακοίνωση απο την Νέα Δημοκρατία

Ο Δ. Καμπόσος είχε φτάσει πολύ κοντά στη διαγραφή και πριν μερικές εβδομάδες όταν στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης είχε αναρτηθεί κείμενο υποστήριξης σε αυτούς που είχαν επιτεθεί στον Γιάννη Μπουτάρη, ο ίδιος τότε όμως είχε δηλώσει πως η ανάρτηση είχε γίνει από συνεργάτη του και πως δεν τον εξέφραζε.

«Το πραγματικό αυγό του φιδιού σήμερα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ» είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Καμπόσος, ενώ ανέφερε για τον Γιάννη Μπουτάρη ότι «είναι ο προστατευόμενος των Εβραίων», συνεχίζοντας την επίθεση κατά του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, την οποία ξεκίνησε με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε ο Γιαννης Μπουτάρης στις 19 Μαΐου.

ΣΥΡΙΖΑ: η διαγραφή άργησε 20 μέρες

«Χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν 20 μέρες μετά την αρχική χυδαία επίθεση του δημάρχου Άργους και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Καμπόσου, κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, για να βρει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, το θάρρος και να τον διαγράψει από το κόμμα του», σχολιάζει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, που είχε ζητήσει νωρίτερα τη διαγραφή του.

«Χρειάστηκε, μάλιστα, να μεσολαβήσει άλλη μια χυδαία επίθεση -η σημερινή- του Δ. Καμπόσου κατά του Γ. Μπουτάρη μέχρι ο κ. Μητσοτάκης να αποπέμψει ένα στέλεχος του που δεν είχε κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιεί ρατσιστική και αντισημιτική ρητορική», συμπληρώνει.

«Το δυστύχημα είναι πως όλα αυτά δεν μας ξαφνιάζουν. Εξοργίζουν, όμως, τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA