Βόρεια Εύβοια: Εντύπωση και πολλά ερωτηματικά προκαλεί η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για την 50χρονη Διευθύντρια που συνελήφθη για δωροδοκία - Δεν αναφέρει το φύλλο, την ηλικία αλλά και τον Δήμο που εργάζεται! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Βόρεια Εύβοια: Εντύπωση και πολλά ερωτηματικά προκαλεί η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για την 50χρονη Διευθύντρια που συνελήφθη για δωροδοκία - Δεν αναφέρει το φύλλο, την ηλικία αλλά και τον Δήμο που εργάζεται!

«Συνελήφθη υπάλληλος Δήμου Ευβοίας για παθητική δωροδοκία», τονίζει απλά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, χωρίς να αναφέρει αν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα, όπως επίσης την ηλικία και τον Δήμο στο οποίο εργαζόταν, αλλά και την υψηλόβαθμη θέση που κατείχε...

Σε αντίθεση με άλλες ανακοινώσεις που ανέφερε, έστω το φύλλο και την ηλικία του έκαστου συλληφθέντα που κατηγορείτο ακόμη και για πολύ μικρότερα αδικήματα, αυτή την φορά η ΕΛ.ΑΣ επέλεξε να μην δώσει στη δημοσιότητα κανένα τυπικό στοιχείο που αφορά τον υπάλληλο (όπως τον αναφέρει) κάτι που φυσικά προξενεί εντύπωση και γεννά ερωτηματικά.

Ωστόσο, το EviaZoom.gr έκανε ρεπορτάζ για την υπόθεση και σας αποκάλυψε νωρίτερα (δείτε ΕΔΩ) ότι πρόκειται για 50χρονη γυναίκα που εργάζεται ως Διευθύντρια σε νευραλγική υπηρεσία του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού, η οποία συνελήφθη στις 13:30 το μεσημέρι της Πέμπτης (07-06-2018) στο Νέο Πύργο Ιστιαίας για το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας.

Συγκεκριμένα κατηγορείται ότι ζήτησε και πήρε 1.200 ευρώ από 47χρονο κάτοικο της περιοχής για να διεκπεραιώσει πιο γρήγορα προσωπική του υπόθεση.

Τα χρήματα, τα οποία είχαν προσημειωθεί από την Αστυνομία, βρέθηκαν λίγα λεπτά μετά τη συνάντηση μέσα σε φάκελο στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου της.

Η 50χρονη συνελήφθη και ήδη έχει μεταφερθεί στα Δικαστήρια Χαλκίδας για να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Και τώρα διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ που εκδόθηκε τη μεσημέρι της Παρασκευής (08-06-2018):

«Συνελήφθη, χθες (07-06-2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Ευβοίας, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, υπάλληλος Δήμου Ευβοίας, με την κατηγορία της παθητικής δωροδοκίας.

Προηγήθηκε καταγγελία πολίτη προς τις Αστυνομικές Αρχές, για απαίτηση χρηματικού ποσού, προκειμένου να διεκπεραιώσει προσωπική του υπόθεση.

Μετά την λήξη χθεσινής προκαθορισμένης συνάντησης μεταξύ του πολίτη και υπαλλήλου, κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς, εντός εσώκλειστου φακέλου, το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των (1.200) ευρώ.

Την προανάκριση διενεργεί τοπικό Αστυνομικό Τμήμα της Εύβοιας».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA