ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: «Τζάμπα μαγκιές από έναν πολιτικό απατεώνα» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: «Τζάμπα μαγκιές από έναν πολιτικό απατεώνα»

«Εάν πράγματι πιστεύει αυτά που λέει ο κ. Μητσοτάκης ας δηλώσει ότι δεν θα εφαρμόσει,- αν ο ίδιος γίνει ποτέ πρωθυπουργός-, τη συμφωνία που θα ψηφιστεί στη Βουλή», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ. για τη συμφωνία με τα Σκόπια...

«Όλα τα υπόλοιπα είναι τζάμπα μαγκιές για εσωτερική κατανάλωση από έναν πολιτικό απατεώνα», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε τη δήλωση που έκανε νωρίτερα από το Κιλκίς ο Κ. Μητσοτάκης:

«Εκατόν πέντε χρόνια από τη Μάχη του Κιλκίς τιμούμε αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους σε μία από τις πιο αιματηρές μάχες του 20ού αιώνα. Επισκέπτομαι τη Μακεδονία σε μία συγκυρία συναισθηματικά φορτισμένη. 

Μετά τα προκλητικά πανηγύρια των Πρεσπών, ολοένα και περισσότεροι Ελληνες καταλαβαίνουν ότι η κακή συμφωνία την οποία υπέγραψαν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Ζάεφ έχει ήδη αρχίσει και παράγει αποτελέσματα. 

Ο κ. Τσίπρας και η κυβερνητική πλειοψηφία εκχώρησαν στη γείτονα χώρα κάτι το οποίο καμία προηγούμενη κυβέρνηση δεν είχε συζητήσει. 

Τη μακεδονική εθνότητα και τη μακεδονική γλώσσα. Θέλω να επαναλάβω για άλλη μία αφορά από το Κιλκίς ότι η Νέα Δημοκρατία θα καταψηφίσει την κύρωση της συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ όταν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος τη φέρουν στη Βουλή των Ελλήνων».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA