Αθωώθηκε μετά από 12 χρόνια στη φυλακή για ένα φόνο που δεν διέπραξε! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αθωώθηκε μετά από 12 χρόνια στη φυλακή για ένα φόνο που δεν διέπραξε!

Βόλος και Κρήτη συζητούν για την απίστευτη υπόθεση, με πρωταγωνιστή έναν 37χρονο Αλβανό, που έμεινε 12 χρόνια στη φυλακή για δολοφονία, ενώ ήταν αθώος...

Μία απίστευτη ιστορία κρυβόταν πίσω από την καταδίκη του ισοβίτη κρατούμενου στις Αγροτικές Φυλακές Κασσαβέτειας. 

Επρόκειτο για έναν 37χρονο Αλβανό που δικάστηκε ερήμην από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ενός έτους μετατρέψιμη προς πέντε ευρώ ημερησίως για απόδραση. 

Αίσθηση προκαλεί η περιπέτεια ενός 37χρονου με καταγωγή από την Αλβανία, ο οποίος καταδικάστηκε σε ισόβια και είχε εκτίσει ποινή 12 ετών, για μια ανθρωποκτονία που δεν διέπραξε ποτέ.

Αρχικά βρέθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε ισόβια το 2008 από το Μικτό Ορκωτό Χανίων. Από τότε και μέχρι και τον Ιανουάριο του 2017 ο 37χρονος εξέτιε ποινή κάθειρξης και τα τελευταία χρόνια είχε μεταφερθεί στις Αγροτικές Φυλακές Κασσαβέτειας.

Τον Ιανουάριο του 2017 ο ισοβίτης πήρε για πολλοστή φορά άδεια από την οποία όμως δε γύρισε ποτέ και αναζητούταν από τις Αρχές. Πριν την απόδραση του είχε ασκήσει αίτηση ακύρωσης και ο Άρειος Πάγος την είχε κάνει δεκτή.

Σύμφωνα με το thestival.gr, δικάστηκε και Μικτό Ορκωτό Εφετείο τον έκρινε αθώο και τον απάλλαξε από τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία. 

Η αθωωτική απόφαση «βρήκε» τον 37χρονο να κυκλοφορεί ήδη «ελεύθερος», αλλά δικάστηκε ξανά εχθές από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για απόδραση και καταδικάστηκε με ποινή φυλάκισης ενός έτους μετατρέψιμη προς πέντε ευρώ ημερησίως για απόδραση.

Πληροφορίες: taxydromos.gr

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA