ΗΡΩΝ
VIANEX
SMOKER LAND

Κατηγορείται για νέα μίζα ο Τσοχατζόπουλος - Κινδυνεύει να επιστρέψει στη φυλακή!

Λίγες ημέρες μετά την αποφυλάκισή του, ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα βρεθεί και πάλι ενώπιον της Δικαιοσύνης ως κατηγορούμενος για να απολογηθεί...

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και καταδικασμένος από το Πενταμελές Εφετείο σε ποινή κάθειρξης 19 ετών για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος προερχόμενο από τα εξοπλιστικά προγράμματα που χειρίστηκε στο υπουργείο Άμυνας, σύμφωνα με το νέο κατηγορητήριο που αποκαλύπτει η Realnews, καλείται να δώσει εξηγήσεις για μία ακόμη μίζα ύψους 773.989,20 ελβετικών φράγκων.

Το «δώρο», το οποίο «επενδύθηκε» σε ένα ασφαλιστήριο ζωής στην Ελβετία, φέρεται να αποτελεί μέρος των εκατομμυρίων ευρώ που έλαβε για να προχωρήσουν οι συμβάσεις των υποβρυχίων και των TOR M1.

Συγκατηγορούμενοί του στην υπόθεση ο εξάδελφός του Νίκος Ζήγρας, - ο άλλοτε εξ απορρήτων του και στη συνέχεια κατήγορός του-, καθώς και η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη, που φαίνεται να εισέπραττε τις ετήσιες αποδόσεις του συμβολαίου.

Εύβοια: Σάλος με την υπόθεση διάρρηξης στο σπίτι του επιχειρηματία! Το αποκλειστικό ρεπορτάζ και οι αποκαλύψεις του EviaZoom.gr στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 (ΒΙΝΤΕΟ)

Πανελλήνιο σάλο έχει προκαλέσει μία ακόμη αποκάλυψη του Evia Zoom .gr...  Στα πρώτα θέματα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 μ...