Επιστρέφει εσπευσμένα στην Ελλάδα ο Αλέξης Τσίπρας - «Με προβληματίζουν τα τρία πύρινα μέτωπα στην Αττική» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Επιστρέφει εσπευσμένα στην Ελλάδα ο Αλέξης Τσίπρας - «Με προβληματίζουν τα τρία πύρινα μέτωπα στην Αττική» (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιστρέφει εσπευσμένα στην Ελλάδα από την Βοσνία-Ερζεγοβίνη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας λόγω των εξελίξεων με τα πύρινα μέτωπα στην Αττική...

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα παραμείνει για το υπόλοιπο πρόγραμμα και τη βράβευσή του στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, λόγω των εξελίξεων στη χώρα μας.

Νωρίτερα, ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε εκφράσει τον προβληματισμό του για τα τρία πύρινα μέτωπα στην Αττική, υπογραμμίζοντας όμως πως «παρά τις αντίξοες συνθήκες θα καταφέρουμε να κάνουμε ότι είναι δυνατό για να τεθούν σε έλεγχο».

«Πριν ξεκινήσω να κάνω μια αναφορά σε μια μεγάλη δυσκολία που αντιμετωπίζουμε στην Ελλάδα και έχει να κάνει με τρία παράλληλα μέτωπα στην Αττική, μια πολύ δύσκολη κατάσταση στην Αττική.

Είμαι σε ανοιχτή επικοινωνία με τους υπουργούς. Όλες οι επίγειες και εναέριες δυνάμεις επιχειρούν. Θέλω να πιστεύω ότι παρά τις αντίξοες συνθήκες θα καταφέρουμε να κάνουμε ότι είναι δυνατό για να τεθούν σε έλεγχο .

Με προβληματίζουν τα παράλληλα τρία μέτωπα, οι παράλληλες εστίες, η σκέψη μου είναι εκεί» δήλωσε ο πρωθυπουργός.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA