Ο Πολάκης καταγγέλλει fake news: «Κάποιοι διακινούν περυσινή μου δήλωση ως σημερινή» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΕΚΛΟΓΕΣ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023
 

Ο Πολάκης καταγγέλλει fake news: «Κάποιοι διακινούν περυσινή μου δήλωση ως σημερινή»

Την ευκαιρία να διακινήσουν fake news βρήκαν ορισμένοι κύκλοι, προσκείμενοι στη Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τις μεγάλες πυρκαγιές σε Κινέτα, Πεντέλη, Νέο Βουτζά και Μάτι, οι οποίες άφησαν πίσω τους δεκάδες νεκρούς...

Θυμήθηκαν ένα post του Παύλου Πολάκη από τον Αύγουστο του 2017 και το παρουσίασαν ως νέο, προκειμένου να επιτεθούν στον Αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

Ακολουθεί η επίμαχη ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook από τις 14 Αυγούστου του 2017:


Η σκληρή απάντηση του Αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη:

Ο πολίτικος κατήφορος ορισμένων δεν έχει τέλος. Από το πρωί τα γνωστά τρολ της ακροδεξιάς χρησιμοποιούν την παρακάτω ανάρτηση που είχα ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ και η οποία καυτηρίαζε τον τρόπο προβολής από το ΣΚΑΙ των πυρκαγιών στη Ζάκυνθο, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΩΣ ΧΘΕΣΙΝΗ!!!!! αρχίζοντας μια απερίγραπτη σπέκουλα στο όνομα των νεκρών!!!!

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ.... για άλλη μια φορά αποδεικνύετε πως το μόνο που σας νοιάζει είναι η λάσπη για να ξαναγυρίσετε στην εξουσία και στο κλέψιμο. ΟΣΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΤΕ!!!

ΥΓ Τα ίδια έκαναν με αντίστοιχη ανάρτηση σε λογαριασμό πλαστογραφημένο στο τουίτερ ,το οποίο ως γνωστό ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ!!!!!

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα