Πληγέντες από την φωτιά: «Μην στέλνετε άλλα τρόφιμα και ρούχα! Χρειαζόμαστε μόνο εθελοντές και αίμα», τονίζουν οι αρμόδιοι! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Πληγέντες από την φωτιά: «Μην στέλνετε άλλα τρόφιμα και ρούχα! Χρειαζόμαστε μόνο εθελοντές και αίμα», τονίζουν οι αρμόδιοι!

Έκκληση να μην στέλνουν στους πληγέντες της φωτιάς άλλα είδη ρουχισμού και τρόφιμα κάνουν οι αρμόδιοι του Δήμου Ραφήνας...

«Αυτήν την στιγμή δεν μπορούμε να διαχειριστούμε άλλα φορτία με τρόφιμα», ανέφερε ο δήμαρχος Ραφήνας στον ΣΚΑΪ, διευκρινίζοντας ότι υπάρχει πρόβλημα με την διαχείριση των ειδών που καταφθάνουν πραγματικά από ολόκληρη τη χώρα.

«Αυτό που χρειαζόμαστε είναι εθελοντές, από καθαριστές και μηχανικούς μέχρι πληροφορικάριους», τόνισε ο Δήμαρχος.

Όποιος μπορεί να βοηθήσει έστω και για κάποιες ώρες τις επόμενες ημέρες παρακαλείται να καλέσει στο τηλέφωνο του Δημαρχείου 2294321001.  

Επίσης, όπως επισήμανε, οι ανάγκες για προσφορά αίματος παραμένουν μεγάλες και όσοι έχουν την καλοσύνη να δώσουν αίμα μπορούν όλες τις επόμενες μέρες να σπεύσουν στους σταθμούς αιμοδοσίας που έχουν ανακοινωθεί. 

Όποιος θέλει να βοηθήσει οικονομικά τους πληγέντες υπάρχει ο ακόλουθος τραπεζικός λογαριασμός:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5186092291418  

ΙΒΑΝ: GR20 0172 1860 0051 8609 2291 418».

«Παρακαλούμε μη στέλνετε ρουχισμό και τρόφιμα. Αυτή τη στιγμή έχουμε πλήρεις προμήθειες σε αυτά τα είδη. Για οποιοδήποτε είδος τυχόν χρειαστούμε θα ενημερώσουμε εντός των επόμενων ωρών. Η συμπαράσταση σας είναι συγκλονιστική», τόνισε και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος,  Γιώργος Κοκκόλης.



«Για όσους θέλετε να δώσετε αίμα, μπορείτε να το κανετε σε κάθε σταθμό αιμοδοσίας της χώρας με αποδέκτη «ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ» η οποία διατηρείται στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ (Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ)». 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA