«Σφράγισαν» ξανά το «Alemagou» για φοροδιαφυγή 6.000 ευρώ - Δείτε τι δήλωσαν οι συνέταιροι του Χαλκιδέου Χάρη Σπύρου! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Σφράγισαν» ξανά το «Alemagou» για φοροδιαφυγή 6.000 ευρώ - Δείτε τι δήλωσαν οι συνέταιροι του Χαλκιδέου Χάρη Σπύρου!

Νέα υπόθεση φοροδιαφυγής εντόπισε το κλιμάκιο των εφοριακών στη Μύκονο...

Μετά το «σφράγισμα» στο κέντρο διασκέδασης «Nammos» το περασμένο Σάββατο όπου δεν είχαν κοπεί αποδείξεις αξίας 73.000 ευρώ, μπήκε «λουκέτο» 48 ωρών την Τετάρτη (04-07-2018) και στο Beach Bar - Restaurant «Alemagou» που διατηρεί στο νησί ο Χαλκιδέος Χάρης Σπύρου, μαζί με άλλους επιχειρηματίες.

Σημειώνεται ότι πέρυσι τέτοιες μέρες, οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ είχαν «σφραγίσει» ξανά για 48 ώρες το «Alemagou», καθώς από τον έλεγχο προέκυψε ότι δεν κόβονταν αποδείξεις για την ενοικίαση ομπρελών-ξαπλώστρας.

Αυτή την φορά το κλιμάκιο των εφοριακών κατά την διάρκεια του ελέγχου στα ταμεία του «Alemagou» φέρεται να διαπιστωσε λανθασμένη καταχώρηση του τρόπου πληρωμής (μετρητά ή πιστωτική κάρτα) που αφορά σε λογαριασμό αξίας 6.000 ευρώ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους συνεταίρους του Χάρη Σπύρου, ο Ανδρέας Κουτουμάνος (γιος του Πέτρου Κουτουμάνου, πρώτου συζύγου της Ζωής Λάσκαρη), έκανε μάλιστα έκκληση στους ελεγκτές να μην προχωρήσουν στο κλείσιμο της επιχείρησής του με την υπόσχεση ότι από εδώ και πέρα θα είναι τυπικοί με τις φορολογικές υποχρεώσεις τους.

Για την υπόθεση του 48ώρου «λουκέτου» μίλησε σε Αθηναϊκό site και ένας άλλος συνέταιρος, ονόματι,  Βαγγέλης Σιαφάκας.
 

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε, δεν τίθεται θέμα μη έκδοσης απόδειξης ύψους 6.000 ευρώ αλλά λανθασμένη καταχώρηση του τρόπου πληρωμής, δηλαδή αναντιστοιχία στο σύστημα μεταξύ καρτών και μετρητών. 

Τελικά το «Alemagou» σφραγίστηκε από το κλιμακιο των εφοριακών για τις επόμενες 48 ώρες.




Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA