Χαλκίδα: Νεαροί διαρρήκτες «μπούκαραν» στη πιτσαρία «Dell Arte» και άρπαξαν την ταμειακή μηχανή - Συνελήφθησαν οι δύο, διέφυγε ο τρίτος - Καταδικάστηκαν και αφέθηκαν ελεύθεροι! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Νεαροί διαρρήκτες «μπούκαραν» στη πιτσαρία «Dell Arte» και άρπαξαν την ταμειακή μηχανή - Συνελήφθησαν οι δύο, διέφυγε ο τρίτος - Καταδικάστηκαν και αφέθηκαν ελεύθεροι!

Οι τρεις δράστες, παραβιάζοντας την είσοδο, «μπούκαραν» στις 5:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης (18-07-2018) στη πιτσαρία «Dell Arte» που βρίσκεται στην οδό Κατσικογιάννη 18 και αφού άρπαξαν την ταμειακή μηχανή που περιείχε το ποσό των 70 ευρώ, προσπάθησαν στη συνέχεια να διαφύγουν...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κάτοικος της περιοχής αντιλήφθηκε την κλοπή και ειδοποίησε την αστυνομία, με αποτέλεσμα να σπεύσουν στη περιοχή αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας, οι οποίοι συνέλαβαν τα δύο άτομα, ενώ ο τρίτος κατάφερε και διέφυγε.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν ένας 20χρονος Έλληνας από το Μαρούσι και ένας 27χρονος Αλβανός.

Το ποσό των 70 ευρώ κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της πιτσαρίας, Γιώργο Κοκκίνη.

Η απόφαση του Δικαστηρίου

Σε αντίθεση με προηγούμενες συλλήψεις ακόμη και για πιο σοβαρά αδικήματα, όπως της 50χρονης Διευθύντριας του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού που είχε συλληφθεί για «φακελάκι» 1.200 ευρώ, όπου το αυτόφωρο δεν εκδικάστηκε ποτέ και αναβλήθηκε για να γίνει μετά από 7 μήνες, τον Ιανουάριο του 2019 (δείτε ΕΔΩ), αυτή τη φορά το αυτόφωρο δικάστηκε κανονικά στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας.

Στο εδώλιο κάθισαν ο 20χρονος Έλληνας και ο 27χρονος Αλβανός, οι οποίοι παρουσιάστηκαν χωρίς δικηγόρο ενώ ομολόγησαν την πράξη τους, ζητώντας μάλιστα και συγγνώμη από την Έδρα του δικαστηρίου.

Παράλληλα, «απών» από τη δίκη ήταν ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας, Γιώργος Κοκκίνης.

Στο τέλος της ακροαματικής διαδικασίας, ο Εισαγγελέας Μιχάλης Μιχαλόπουλος πρότεινε την ενοχή των κατηγορουμένων, κάτι που υιοθέτησε και η Πρόεδρος της Έδρας, Κωνσταντίνα Φλετούρη, η οποία επέβαλλε σε κάθε κατηγορούμενο, 9 μήνες φυλάκιση με αναστολή.

Οι δύο νεαροί άσκησαν έφεση και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA