Χαλκίδα: Θρήνος και ερωτηματικά για τον αιφνίδιο θάνατο του 32χρονου Γιάννη Τσεκούρα! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Θρήνος και ερωτηματικά για τον αιφνίδιο θάνατο του 32χρονου Γιάννη Τσεκούρα! (ΦΩΤΟ)

«Σαν κεραυνός εν αιθρία» έπεσε στη τοπική κοινωνία της Χαλκίδας η είδηση του θανάτου του 32χρονου Γιάννη Τσεκούρα...

Πρόκειται για γνωστό Χαλκιδέο, ο οποίος μεταφέρθηκε νεκρός στο Νοσοκομείο Χαλκίδας στις 8:00 το πρωί της Τρίτης (24-07-2018).

Αρχικά η πρώτη ενημέρωση ανέφερε ότι κατέρρευσε και έχασε τις αισθήσεις του έξω από το σούπερ μάρκετ «Βασιλόπουλος» στη Λεωφόρο Χαϊνά, ωστόσο στη συνέχεια γνωστοποιήθηκε ότι εντοπίστηκε νεκρός από τον πατέρα του μέσα στο σπίτι που διέμεναν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του EviaZoom.gr, ο 32χρονος είχε επισκεφθεί το βράδυ της Κυριακής (22-07-2018) τα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου Χαλκίδας έχοντας αφόρητους πόνους στη κοιλιά και στην μέση, ωστόσο οι γιατροί έκριναν ότι δεν χρειαζόταν νοσηλεία.

Ωστόσο το πρωί της Δευτέρας (23-07-2018) ο 32χρονος πήγε ξανά στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και παραπονέθηκε για τους ίδιους πόνους, με αποτέλεσμα να γίνουν κάποιες εξετάσεις από τους γιατρούς και έπειτα να αποχωρήσει ξανά χωρίς να εισαχθεί για περαιτέρω νοσηλεία.


Το επόμενο πρωινό της Τρίτης (24-07-2018) ο άτυχος νεαρός βρέθηκε νεκρός από τον πατέρα του και ακολούθως η σορός του 32χρονου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Ο θάνατος του αποδόθηκε σε παθολογικά αίτια, ωστόσο ακριβείς απαντήσεις αναμένεται να δώσει η νεκροψία - νεκροτομή, η οποία θα δείξει ποιο ήταν το
σοβαρό πρόβλημα υγείας που προκάλεσε τον θάνατο του 32χρονου.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA