Αποφυλάκιση Φλώρου: «Πλαστογραφήθηκε η υπογραφή μου, ουδέποτε τον συνάντησα!», λέει η γιατρός του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός»! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Αποφυλάκιση Φλώρου: «Πλαστογραφήθηκε η υπογραφή μου, ουδέποτε τον συνάντησα!», λέει η γιατρός του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός»!

Τρομακτικές διαστάσεις παίρνει η υπόθεση του Αριστείδη Φλώρου που αποφυλακίστηκε με απόφαση των Δικαστικών Λειτουργών της Χαλκίδας...

Με δήλωση στο ΝEWS 24/7 η Καλλιρόη Λάμπρου επιβεβαιώνει ότι η αποφυλάκιση έγινε με πλαστές ιατρικές γνωματεύσεις (δείτε ΕΔΩ), καθώς όπως τονίζει η ίδια, η υπογραφή της στη γνωμάτευση του Αριστείδη Φλώρου έχει πλαστογραφηθεί, την ώρα που η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου έχει ασκήσει έφεση κατά της απόφασης των Δικαστικών Λειτουργών της Χαλκίδας.

Το επίμαχο έγγραφο με το οποίο αποφυλακίστηκε ο Φλώρος:


Η ιατρός, η οποία φέρεται να υπογράφει σχετική γνωμάτευση μετά από εξέταση στο εργαστήριο μελέτης ύπνου του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» αναφέρει επίσης ότι ουδέποτε έχει συναντήσει τον Αριστείδη Φλώρο.

Αναλυτικά η δήλωσή της έχει ως εξής:

«Σας γράφω από το εξωτερικό οπού έχω ξεκινήσει να εργάζομαι προσφάτως και έχω πέσει από τα σύννεφα με αυτά που έμαθα σήμερα.

Κατά την τριετή μου παραμονή ως Πανεπιστημιακή υπότροφος στο εργαστήριο μελέτης ύπνου του Ευαγγελισμού ουδέποτε συνάντησα τον κ. Φλώρο και ουδέποτε έβαλα την υπογραφή μου σε σχετική γνωμάτευση μελέτης ύπνου.

Η φερόμενη ως υπογραφή μου ήταν πλάστη και χρησιμοποιήθηκε καταχρηστικά για λόγο, τον οποίο και δεν γνωριζω.

Έχει θίγει η ιατρική μου τιμή και ελπίζω σύντομα να αποκατασταθεί η αλήθεια.

Με εκτίμηση

Καλλιρρόη Λάμπρου»

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA