Εθνική Οδός: Καταγγελία για αυτοκίνητο που πήγαινε ανάποδα προς Χαλκίδα - «Τηλεφώνησα στην Αστυνομία για να το καταγγείλω αλλά εκείνοι αδιαφόρησαν»! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εθνική Οδός: Καταγγελία για αυτοκίνητο που πήγαινε ανάποδα προς Χαλκίδα - «Τηλεφώνησα στην Αστυνομία για να το καταγγείλω αλλά εκείνοι αδιαφόρησαν»!

Αδιαφορία από την Τροχαία όταν κατήγγειλε τροχαία παράβαση που θα μπορούσε να προκαλέσει ακόμα και θανατηφόρο τροχαίο καταγγέλλει ένας Αθηναίος οδηγός...

Συγκεκριμένα καταγγέλλει ότι επικοινώνησε με την αστυνομία για να αναφέρει ότι ένα αυτοκίνητο είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα στην Εθνική Οδό, ωστόσο τον παρέπεμψαν στην Τροχαία της Βοιωτίας.

Όπως αναφέρει ο Σωτήρης Γιαλής στο Newsit.gr, το πρωί του Σαββάτου κάλεσε το 100 καθώς παρατήρησε ένα αυτοκίνητο να κινείται στο αντίθετο ρεύμα.

«Σήμερα 25/08/2018 και ώρα 11:06 κάλεσα το 100 για να καταγγείλω ένα αυτοκίνητο με αριθμό κυκλοφορίας (…) μάρκας TOYOTA του ’90 χρώματος κόκκινο, το οποίο είχε μπει ΑΝΑΠΟΔΑ στην ΕΘΝΙΚΗ, στο ρεύμα προς Αθήνα και κατευθυνόταν προς Χαλκίδα!!!

Η απάντηση της υπαλλήλου μόλις άκουσε ότι βρίσκομαι στην έξοδο της Χαλκίδας και κατευθύνομαι προς Αθήνα ήταν: «Να πάρετε το 112, την τροχαία Βοιωτίας! Ο αριθμός που πήρατε είναι για την τροχαία Αθήνας!»Μα κάλεσα το 100» της είπα, «Δεν πήρα κάποιον αριθμό τυχαίο!»

Όπως αναφέρει ο καταγγέλλων τελικά επικοινώνησε ο ίδιος με την τροχαία της Βοιωτίας καθώς από το 100 δεν ανέλαβαν να τον συνδέσουν ή να ενημερώσουν σχετικά την τοπική αρχή.

«Ελπίζω κάποιος να ενδιαφερθεί και να μη θρηνήσουμε θύματα! Σήμερα ΖΩ ΑΠΟ ΤΥΧΗ!» κλείνει την επιστολή του ο Σωτήρης Γιαλής, ο οποίος επισυνάπτει στην επιστολή του φωτογραφία από το Google Maps με το σημείο όπου έγινε η παράβαση, ούτως ώστε όπως λέει να εντοπιστεί ο δράστης. 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA