#Δικαστήρια Χαλκίδας Gate: Οργή λαού αλλά και «γλέντι» στα social media για την σκανδαλώδη αποφυλάκιση Φλώρου! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

#Δικαστήρια Χαλκίδας Gate: Οργή λαού αλλά και «γλέντι» στα social media για την σκανδαλώδη αποφυλάκιση Φλώρου! (ΦΩΤΟ)

 
Κύματα αγανάκτησης έχει προκαλέσει η αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου από τους Δικαστικούς Λειτουργούς της Χαλκίδας...

Η σκανδαλώδη αποφυλάκισή του επιχειρηματία προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στην κοινωνία, η οποία αποτυπώνεται και στα social media.

Γίνεται αντιληπτό από όλους ότι οι Δικαστικοί Λειτουργοί της Χαλκίδας ευθύνονται αποκλειστικά για την αποφυλάκιση του Φλώρου, καθώς όπως όλοι οι δικαστές του κόσμου, δεν δεσμεύονται από κανένα νόμο, αλλά από υποκειμενικές απόψεις, όπως γίνεται σε όλες τις αποφάσεις που εκδίδονται από δικαστήρια και δικαστικά συμβούλια της χώρας.

Ακόμη και ένας αδαής γνωρίζει άλλωστε ότι η ιατρική γνωμάτευση δεν είναι υποχρεωτική για κανένα δικαστήριο ή δικαστικό συμβούλιο. Πάντα εκτιμάται ελεύθερα και κατά συνείδηση, όπως έγινε στην περίπτωση του Αριστείδη Φλώρου που βρέθηκε εκτός φυλακής με απόφαση των Δικαστικών Λειτουργών της Χαλκίδας, ενώ τον Φεβρουάριο του 2017 καταδικάστηκε σε κάθειρξη 21 ετών για εμπλοκή στην υπόθεση Energa – Hellas Power.

Κάτι τέτοιο βέβαια, όπως και το σκεπτικό που βασίστηκε αυτή η απόφαση (67% αναπηρία) προκάλεσαν οργή στα social media.

Δείτε μερικές από τις αντιδράσεις των χρηστών:











Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA