Φοιτητικό σπίτι: Που κινούνται τα ενοίκια σε Χαλκίδα και Ψαχνά! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Φοιτητικό σπίτι: Που κινούνται τα ενοίκια σε Χαλκίδα και Ψαχνά!

Ενοικιάζεται …όπως είναι επιπλωμένο!

Οι βάσεις για ΑΕΙ και ΤΕΙ ανακοινώθηκαν και πολλοί είναι εκείνοι, οι οποίοι ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για μετεγκατάσταση στην πόλη που πέρασαν.

Όπως και να 'χει, είναι μια σημαντική στιγμή τόσο για τα παιδιά, που θα φύγουν από το πατρικό τους και θα πάνε σε καινούργιο μέρος να ζήσουν μόνοι τους, όσο και για τους γονείς, που τα αποχωρίζονται. 

Για τους νέους φοιτητές, ιδανικές λύσεις δεν υπάρχουν, καθένας φτιάχνει το δρόμο του, καλό είναι, όμως, να έχουμε κάποια πράγματα εκ των πρότερων στο μυαλό μας, ιδιαίτερα για το πρώτο βήμα, την επιλογή σπιτιού. 

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Spitogatos Network, που αφορά τα sites Spitogatos.gr, Tospitimou.gr, Spiti24.gr και το mobile app του Spitogatos, σε δείγμα 75.000 αγγελιών πανελλαδικά που έχουν χαρακτηριστεί ως «φοιτητικές», οι τιμές ανά τετραγωνικό διαμορφώνονται ως εξής:

Όπως θα δείτε, στη Χαλκίδα και στα Ψαχνά (Μεσσάπια) η μέση τιμή κυμαίνεται στα 260 ευρώ, ενώ η πιο φθηνή πόλη είναι αυτή των Σερρών όπου ένας φοιτητής/φοιτήτρια μπορεί να βρει γκαρσονιέρα με κάτω από 200 ευρώ.

Παράλληλα υπάρχουν και περιπτώσεις όπως σε περιοχές της Αθήνας όπου θα χρειαστείτε ακόμη και 400 ευρώ για ένα σπίτι που δεν ξεπερνά τα 65 τετραγωνικά!
 

Ακολουθεί ο πίνακας ανά περιοχή:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA