Ο ΑΝΤ1 για το θανατηφόρο τροχαίο στη Χαλκίδα - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο ΑΝΤ1 για το θανατηφόρο τροχαίο στη Χαλκίδα - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων!

Στο νυχτερινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 μεταδόθηκε την Τετάρτη (22-08-2018) η είδηση με το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε λίγο πριν τη 1:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης (22-08-2018), (δείτε ΕΔΩ) στο δρόμο Χαλκίδας - Βασιλικού, κοντά στα φανάρια της Νέας Λαμψάκου... 

ΒΙΝΤΕΟ
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, δύο διερχόμενα αυτοκίνητα συγκρούστηκαν με σφοδρότητα, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο και των δύο οδηγών. 
Στο τόπο του δυστυχήματος ανασύρθηκε νεκρός ο 31χρονος οδηγός του πρώτου ΙΧ, Αλέξανδρος Κώτσιος, ενώ ο άλλος οδηγός ηλικίας 62 ετών, Λάμπρος Μπασινάς «έσβησε» στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. 
Στο δελτίο μίλησε ο Μιχάλης Τσοκάνης ενώ μεταδόθηκαν και τα αποκλειστικά πλάνα του EviaZoom.gr από το σημείο της τραγωδίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Θανατηφόρο τροχαίο στη Χαλκίδα: Ο επιχειρηματίας Λάμπρος Μπασινάς το ένα από τα δύο θύματα της φονικής σύγκρουσης! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλκίδα: Θανατηφόρο τροχαίο με δύο νεκρούς κοντά στα φανάρια της Νέας Λαμψάκου! 31χρονος και 62χρονος τα θύματα - Αποκλειστικές Εικόνες και Βίντεο!

Υπό έλεγχο η φωτιά στο Κοντοδεσπότι: «Στάχτη» τουλάχιστον 12.000 στρέμματα - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από την εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Μαζί»!

Η στιγμή της εκκένωσης στο Κοντοδεσπότι και οι αγωνιώδεις διάλογοι των Πυροσβεστών - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA