Θανατηφόρο τροχαίο στη Χαλκίδα: Ο επιχειρηματίας Λάμπρος Μπασινάς το ένα από τα δύο θύματα της φονικής σύγκρουσης! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Θανατηφόρο τροχαίο στη Χαλκίδα: Ο επιχειρηματίας Λάμπρος Μπασινάς το ένα από τα δύο θύματα της φονικής σύγκρουσης! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονίζει την πόλη της Χαλκίδας το νέο τροχαίο δυστύχημα με τους δύο νεκρούς, (δείτε ΕΔΩ) που σημειώθηκε λίγο πριν τη 1:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης (22-08-2018), στο κεντρικό δρόμο Χαλκίδας - Βασιλικού, κοντά στα φανάρια της Νέας Λαμψάκου...

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, που διερευνώνται από την Τροχαία, δύο διερχόμενα αυτοκίνητα συγκρούστηκαν
με σφοδρότητα, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο και των δύο οδηγών. 

Στο τόπο του δυστυχήματος ανασύρθηκε νεκρός ο 31χρονος οδηγός του πρώτου ΙΧ, Αλέξανδρος Κώτσιος, ενώ ο άλλος οδηγός ηλικίας 62 ετών, Λάμπρος Μπασινάς «έσβησε» στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. 

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες από το όχημα του 31χρονου...

ΒΙΝΤΕΟ
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 31χρονος διέμενε στη Θήβα, ενώ ο 62χρονος ζούσε με την οικογένεια του στο Βασιλικό Χαλκίδας.

Ο τελευταίος μάλιστα ήταν ιδιαίτερα γνωστός στη Χαλκίδα λόγω και της επιχειρηματικής δράσης που είχε αναπτύξει στη πόλη.


Η ιδιότητα του αποκαλύφθηκε λίγες ώρες μετά το τραγικό συμβάν όταν και επιβεβαιώθηκαν τα ακριβή στοιχεία του.

Συγκεκριμένα, ο Λάμπρος Μπασινάς ήταν επιχειρηματίας και μέτοχος της εταιρείας επίπλων «Ostria - Μπασινάς» με έδρα την Χαλκίδα.

Ο Λάμπρος Μπασινάς...

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε επίσης η σύζυγός του 62χρονου, Βάσω Σταματούκου, η οποία ήταν συνοδηγός στο δεύτερο μοιραίο όχημα, και ήδη έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Στο τόπο του δυστυχήματος έσπευσαν Πυροσβεστικό όχημα αλλά και άνδρες της Τροχαίας Χαλκίδας όπου παρουσία του Διοικητή, Κων/νου Κουκουβίνου, έγιναν ολονύχτιες έρευνες για να διακριβωθούν τα αίτια της τραγωδίας. 
Παράλληλα δημιουργήθηκε και κυκλοφοριακό πρόβλημα στο δρόμο Χαλκίδας - Λαμψάκου, καθώς έκλεισε ο δρόμος για αρκετή ώρα και από τα δύο ρεύματα. 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA