Διπλό τροχαίο μέσα σε λίγα λεπτά στη Γλύφα Χαλκίδας: Ενεπλάκησαν δύο αυτοκίνητα και δύο μοτοσικλέτες! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Διπλό τροχαίο μέσα σε λίγα λεπτά στη Γλύφα Χαλκίδας: Ενεπλάκησαν δύο αυτοκίνητα και δύο μοτοσικλέτες!

(φωτο αρχειου)

Διπλό τροχαίο, χωρίς ωστόσο τραγικές συνέπειες, σημειώθηκε στις 3:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης (22-08-2018) στο ύψος του εργοστασίου της «Galenica» στη Γλύφα Χαλκίδας...

Αρχικά, δύο μοτοσικλέτες που κινούνταν προς Χαλκίδα συγκρούστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο οδόστρωμα οι δύο 43χρονοι οδηγοί.

Ακολούθως, πέρασε τυχαία από το σημείο ένα αγροτικό όχημα, το οποίο βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα, και ο 60χρονος οδηγός του ΙΧ σταμάτησε για να προσφέρει βοήθεια, όπως είπε, στους δύο μοτοσικλετιστές και να τους μετακινήσει εκτός δρόμου.

Ωστόσο η συνέχεια ήταν ξανά απρόβλεπτη....

Διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε επίσης 43χρονος και κινούταν προς Χαλκίδα, δεν πρόλαβε να δει τις πεσμένες μηχανές και έπεσε πάνω τους, όπως και στο αγροτικό όχημα που είχε σταθμεύσει στο σημείο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά και ο 60χρονος οδηγός, ο οποίος μαζί με τους δύο μοτοσικλετιστές που είχαν προλάβει να απομακρυνθούν από το δρόμο, να μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε πως δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο η υγεία τους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι άνδρες της Τροχαίας Χαλκίδας που έσπευσαν στο συμβάν, υπέβαλαν σε έλεγχο αλκοτέστ τα τέσσερα άτομα, ωστόσο η ένδειξη ήταν αρνητική σε όλους.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA