Μετά τη δημοσίευση του Βίντεο - ντοκουμέντο: Οργισμένη η Γεροβασίλη διέταξε έρευνα κατά των αστυνομικών - «Οι σκηνές προκαλούν αποτροπιασμό» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μετά τη δημοσίευση του Βίντεο - ντοκουμέντο: Οργισμένη η Γεροβασίλη διέταξε έρευνα κατά των αστυνομικών - «Οι σκηνές προκαλούν αποτροπιασμό» (ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγες ώρες μετά την δημοσίευση του σοκαριστικού βίντεο -ντοκουμέντο που προκάλεσε σάλο (δείτε ΕΔΩ) με τα χτυπήματα των αστυνομικών στον αιμόφυρτο και αναίσθητο Ζακ Κωστόπουλο, ο οποίος κατέληξε στη συνέχεια, ήρθε και η οργισμένη αντίδραση της Όλγας Γεροβασίλη...

Η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Το βίντεο που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας εμφανίζει σκηνές που προκαλούν αποτροπιασμό. Πράξεις και συμπεριφορές που δεν είναι ανεκτές ούτε από την κοινωνία, ούτε από την έννομη τάξη. Είναι αυτονόητο ότι αμέσως θα προχωρήσει η σχετική έρευνα».

Λίγο μετά τη δήλωση της Όλγας Γεροβασίλη, η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε την έναρξη της έρευνας:

«Ανακοινώνεται ότι μετά το βίντεο που αναρτήθηκε σήμερα σε ιστοσελίδα ημερήσιας εφημερίδας, διατάχθηκε ήδη προκαταρκτική έρευνα, προκειμένου να αξιολογηθεί συνολικά η επιχειρησιακή ανταπόκριση των αστυνομικών. Πάγια τακτική της Ελληνικής Αστυνομίας και βούληση της παρούσας Φυσικής Ηγεσίας αποτελούν το αστυνομικό προσωπικό να λειτουργεί πάντοτε εντός του ισχύοντος θεσμικού και κανονιστικού πλαισίου, διατηρώντας ως γνώμονα τον απόλυτο σεβασμό και την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων». 

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA