Σε 42 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε ο βιαστής της Δάφνης | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Σε 42 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε ο βιαστής της Δάφνης

Σε 42 χρόνια καταδικάστηκε ο βιαστής της Δάφνης, που είχε συλληφθεί όταν είχε βρεθεί όμηρος στο σπίτι του νεαρή φοιτήτρια, στη δίκη που έγινε στην Αθήνα κεκλεισμένων των θυρών...

Την καταδίκη του κατηγορουμένου ζήτησε και η Εισαγγελέας της έδρας, η οποία τον χαρακτήρισε διεστραμμένο και σατανικό.

Παράλληλα, δεν έκανε δεκτό ότι οι πράξεις έγιναν με τη συναίνεση της 23χρονης, γιατί σε αυτή την περίπτωση δεν θα χρειαζόταν να τη ναρκώσει και να τη δέσει και φιμώσει, όπως και τη βρήκαν οι αστυνομικοί. Επίσης η εισαγγελέας απέρριψε το αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης καθώς όπως ανέφερε: 
 
«Η παθούσα δίνει μάχη για την υγεία της και θα πρέπει να φύγει από εδώ δικαιωμένη και να προχωρήσει τη ζωή της».

Ο 53χρονος δεν ήταν παρών στην ανακοίνωση της απόφασης καθώς ζήτησε να μην μεταχθεί από τις φυλακές Κορυδαλλού στο δικαστήριο.

Ο 53χρονος είχε συλληφθεί το Μάιο του 2017 και αντιμεώπιζε τις κατηγορίες της αρπαγής με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωσή της (κακούργημα), του βιασμού κατ' εξακολούθηση (κακούργημα), της παραβίασης απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα) και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατ' εξακολούθηση (πλημμέλημα).

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, ο Παναγιώτης Κοντζιλέλος βίασε και υπέβαλε σε φρικτά βασανιστήρια την 23χρονη, η οποία είχε πάει στο σπίτι του να τον βοηθήσει με οικιακές εργασίες για να συμπληρώσει το εισόδημά της. 
 
Οι αστυνομικοί, οι οποίοι ειδοποιήθηκαν από τους γονείς της, την είχαν βρει δεμένη, χτυπημένη στο πρόσωπο και σε κατάσταση σοκ.
 
Πληροφορίες: ANT1

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA