Χαλκίδα: Δείτε πως την πάτησαν οι ληστές στο super market «Μασούτης» - Άρπαξαν 80.000 ευρώ από χρηματαποστολή, αλλά δεν πρόλαβαν να τα χαρούν - Δείτε που βρέθηκε το βαλιτσάκι με τα κατεστραμμένα χαρτονομίσματα! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Δείτε πως την πάτησαν οι ληστές στο super market «Μασούτης» - Άρπαξαν 80.000 ευρώ από χρηματαποστολή, αλλά δεν πρόλαβαν να τα χαρούν - Δείτε που βρέθηκε το βαλιτσάκι με τα κατεστραμμένα χαρτονομίσματα! (ΦΩΤΟ)

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους ληστές στο super market «Μασούτης», οι οποίοι αυτή τη φορά δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους...

Ήταν λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι της Τετάρτης (26-09-2018) όταν δύο οπλισμένοι άνδρες κρατώντας καλάσνικοφ, έστησαν καρτέρι στην χρηματαποστολή που εφοδίαζε εκείνη την ώρα το ΑΤΜ του super market «Μασούτης» στη Λεωφόρο Καραμανλή, στη πόλη της Χαλκίδας.

Κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τους υπαλλήλους της εταιρείας security και άρπαξαν το ειδικό βαλιτσάκι ασφαλείας που περιείχε περίπου 80.000 ευρώ.
Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή με μοτοσικλέτα, ωστόσο την ώρα της διαφυγής τους, ένας υπάλληλος της χρηματαποστολής πρόλαβε να ενεργοποιήσει τον μηχανισμό ασφαλείας που ήταν τοποθετημένος μέσα στο βαλιτσάκι, με αποτέλεσμα να σημειωθεί έκρηξη με ειδικό μελάνι, το οποίο κάλυψε τα χαρτονομίσματα, καταστρέφοντας τα.

Λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας εντόπισαν παρατημένο και κατεστραμμένο το βαλιτσάκι έξω από την φαρμακευτική εταιρεία «Galenica» στη Γλύφα Χαλκίδας. Μέσα ήταν και τα «βαμμένα» χαρτονομίσματα.

Δείτε αποκλειστική εικόνα από το σημείο:
 
Έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών που έφυγαν με «άδεια» χέρια, διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA