ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
ΠΑΣ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ
SMOKER LAND

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο κοσμηματοπώλης για τον ξυλοδαρμό του Ζακ Κωστόπουλου

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του ο κοσμηματοπώλης που κατηγορείται για την πρόκληση θανατηφόρας σωματικής βλάβης στον 33χρονο Ζακ Κωστόπουλο - Ο δεύτερος κατηγορούμενος έχει πάρει προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή...

Η απολογία του διήρκεσε μόλις μία ώρα. Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης μία φορά τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακούργημα της θανατηφόρας βλάβης, η οποία είχε επακόλουθο τον θάνατο, και το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Το κακουργηματικό αδίκημα το οποίο αντιμετωπίζει επισύρει ποινή κάθειρξης έως 10 χρόνια, ωστόσο δεν προβλέπει τη δυνατότητα προφυλάκισης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι δεν είχε πρόθεση να τον σκοτώσει και ότι η πρώτη κίνησή του ήταν να καλέσει την αστυνομία.

Στα δικαστήρια ήταν συγκεντρωμένοι αλληλέγγυοι στην οικογένεια του θύματος.

Έφυγαν από τη Χαλκίδα με την κλεμμένη BMW για να κλέψουν και δεύτερο αυτοκίνητο στη Νέα Λάμψακο! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Έκλεψαν δύο αυτοκίνητα μέσα σε λίγη ώρα από Χαλκίδα και Νέα Λάμψακο... Όλα έγιναν μέσα σε λίγη ώρα τα ξημερώματα της Πέμπτης (06-12-...