Χαλκίδα: «Πήγε να με πνίξει για να μου πάρει την χρυσή αλυσίδα» - Η ηλικιωμένη που τα έβαλε με τον ληστή μιλάει αποκλειστικά στο EviaZoom.gr (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: «Πήγε να με πνίξει για να μου πάρει την χρυσή αλυσίδα» - Η ηλικιωμένη που τα έβαλε με τον ληστή μιλάει αποκλειστικά στο EviaZoom.gr (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον απόλυτο τρόμο έζησε πριν λίγες μέρες η 74χρονη κυρία Γιώτα, η οποία μίλησε αποκλειστικά στο EviaZoom.gr για την επίθεση που δέχθηκε από έναν 37χρονο αθίγγανο την ώρα που περπατούσε αμέριμνη έξω από το σπίτι της, κοντά στο Πάρκο του Δέλτα...

Συγκεκριμένα, ο δράστης αφού την πλησίασε με το αυτοκίνητο του, στη συνέχεια βγήκε έξω από αυτό και προσπάθησε βιαίως να αποσπάσει την χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της η ηλικιωμένη, η οποία ωστόσο αντιστάθηκε και άρχιζε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια, κάτι που ανάγκασε τον 37χρονο να τραπεί σε φυγή με το όχημα του.

 

Για κακή του τύχη, ένας γείτονας που διαμένει σε παρακείμενη πολυκατοικία, αντιλήφθηκε το περιστατικό και πρόλαβε να συγκρατήσει τον αριθμό της πινακίδας του ΙΧ,(συγκεκριμένα το φωτογράφησε) κάτι που έπαιξε καθοριστική σημασία στη σύλληψη του 37χρονου.

Δείτε τα όσα αναφέρει η κυρία Γιώτα στο EviaZoom.gr:

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Με πήρε η γειτόνισσα μου τηλέφωνο να πάω να δω στο σπίτι της εάν ο ταχυδρόμος έχει αφήσει κάτι χαρτιά... Φεύγω πάω απέναντι κοιτάω, βρίσκω πάνω στα κάγκελα διαφημιστικά, τα παίρνω και με το γύρισμα που κάνω πέρασε ένας κύριος με σιγά σιγά το αμάξι. Την ώρα που ανοίγω τα διαφημιστικά γυρίζει όπισθεν ο οδηγός και φτάνει ξανά σε απόσταση 5-10 μέτρων με ανοιχτή την πόρτα. Κατευθείαν αφήνει την πόρτα ανοιχτή και μόλις γυρίζω όταν αντιλήφθηκα τα πατήματα του γυρίζω να δω και μου επιτέθηκε με τα χέρια ανοιχτά προς το λαιμό μου και κατευθείαν μου τράβηξε το χρυσαφικό.

Μου επιτέθηκε χωρίς να το περιμένω. Τράβηξε την χρυσή αλυσίδα και ταυτόχρονα την βουτάω εγώ και την γλίτωσα φωνάζοντας βοήθεια.

Μετά κάλεσε την αστυνομία ο γείτονας που είδε το συμβάν και πήρε τον αριθμό του αυτοκινήτου. Τον έπιασαν είπαν μετά σε λίγα μέτρα απόσταση. Τουλάχιστον γλίτωσα την αλυσίδα. Το φορούσα 40 χρόνια πάνω μου».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA