Η Ιωάννα Πηλιχού μιλάει για την προκλητική Σκοπιανή ταινία που πρωταγωνιστεί - «Δεν έχει κάποια σχέση...»! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Η Ιωάννα Πηλιχού μιλάει για την προκλητική Σκοπιανή ταινία που πρωταγωνιστεί - «Δεν έχει κάποια σχέση...»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ταινία «Mocking of Christ» (Χλευάζοντας τον Χριστό), που προβάλλεται στους κινηματογράφους των Σκοπίων έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις...

Όπως έχει αναφέρει από την αρχή το EviaZoom.gr, (δείτε ΕΔΩ), η ταινία που προσφάτως διαγωνίστηκε στο φεστιβάλ του Μόντρεαλ, χλευάζει τον Ιησού και τον αναφέρει ως γιο του Αλέξανδρου του Μακεδόνα. Παράλληλα το βασικό της μήνυμα είναι, πως οι ελληνικές αρχές «εξαφάνισαν» βίαια, την «μακεδονική μειονότητα» στην Βόρεια Ελλάδα.

Η ταινία φαίνεται να πήρε το «πράσινο φως» μετά τις τελευταίες εξελίξεις με το δημοψήφισμα έχοντας την υποστήριξη του Προέδρου της ΠΓΔΜ, Ιβανόφ, παρά την άρνηση του πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ.

Η απάντηση της Πηλιχού

Η Αλιβεριώτισσα πρωταγωνίστρια της ταινίας Ιωάννα Πηλιχού, που υποδύεται μία φωτογράφο, μίλησε στον ΑΝΤ1 και υπογράμμισε ότι η ταινία δεν περιέχει αλυτρωτικά μηνύματα.

«Δεν έχει κάποια σχέση με Ελλάδα, Σκόπια, Μακεδονία. Δεν πήγα σαν πολιτικό πρόσωπο», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA