Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος επιτίθεται τώρα και στον Παύλο Πολάκη - Δείτε την ανακοίνωση! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος επιτίθεται τώρα και στον Παύλο Πολάκη - Δείτε την ανακοίνωση!

Ανακοίνωση κατά του Παύλου Πολάκη εξέδωσε η Ενωση Εισαγγελέων Ελλάδος, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Υπουργού Υγείας για τον τρόπο λειτουργίας της Δικαιοσύνης...

Το προεδρείο της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος χωρίς να ονοματίζει τον Παύλο Πολάκη, τονίζει μεταξύ άλλων ότι: «Με αφορμή πρόσφατες αναφορές Υπουργού της Κυβέρνησης για τον τρόπο λειτουργίας της Δικαιοσύνης, η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος εκφράζει, για μια ακόμη φορά, τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι η απονομή της Δικαιοσύνης στη χώρα μας αποτελεί, διαχρονικά και υποκριτικά για το πολιτικό σύστημα, πεδίο κομματικής αντιπαράθεσης.

Καλεί τους εκπροσώπους της Kυβέρνησης,

– Να παύσουν εφεξής να στέκονται με παρεμβατική διάθεση απέναντι στη Δικαιοσύνη και τους ανεπηρέαστους από πολιτικές σκοπιμότητες λειτουργούς της για τον τρόπο άσκησης των καθηκόντων τους και

– Να σεβαστούν και να θωρακίσουν έμπρακτα τη συνταγματικά κατοχυρωμένη ανεξαρτησία της που αποτελεί δικλείδα ασφαλείας του πολιτεύματος», αναφέρει η ανακοίνωση.

«Δεν είπα τίποτα διαφορετικό από αυτό που κουβεντιάζει όλη η Ελλάδα στα καφενεία και στις παρέες της επικράτειας: Να τιμωρηθούν αυτοί που κατέκλεψαν και χρεωκόπησαν τη χώρα!» υποστήριξε ο Παύλος Πολάκης. 


Λίγα λόγια για την Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος και συγκεκριμένα για το προεδρείο της:

Για όσους δεν θυμούνται, τον περασμένο Μάιο το προεδρείο της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος είχε εκδώσει ανακοίνωση και κατά του EviaZoom.gr και του δημοσιογράφου Μιχάλη Τσοκάνη (χωρίς να ονοματίζει) για τις καταγγελίες και τις αποκαλύψεις που έχουμε δημοσιεύσει κατά καιρούς για Δικαστές και Εισαγγελείς της Χαλκίδας. (δείτε ΕΔΩ την σχετική ανακοίνωση και την απάντηση του EviaZoom.gr).

Σημειώνεται ότι ήταν η πρώτη φορά στα χρονικά που εκδίδεται τέτοιου είδους ανακοίνωση για μέσο ενημέρωσης της Εύβοιας και της Στερεάς Ελλάδας.

Μάλιστα, ορισμένες από τις καταγγελίες, κατά Εισαγγελέα που είχε δημοσιεύσει το EviaZoom.gr, αφορούσαν την υπόθεση της 70χρονης Ελένης Μανιάτη από τη Σκύρο που υποστήριξε από την πρώτη στιγμή ότι με παράνομες και ύποπτες μεθοδεύσεις τέθηκε σε «προσωρινή δικαστική συμπαράσταση». 

Μετά την δημοσίευση των καταγγελιών (δείτε ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ), η ηλικιωμένη δικαιώθηκε και δικαστικά, καθώς κρίθηκαν αβάσιμα τα όσα έλεγε ο Εισαγγελέας Βασίλης Βασιλάκης και αποδείχθηκε περίτρανα ότι η 70χρονη Ελένη Μανιάτη έχει σώας τα φρένας όπως τόνιζαν και οι δικοί της άνθρωποι, και πλέον μπορεί να διαχειριστεί η ίδια την περιουσία της. 

(δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ με την δικαστική απόφαση και την πανηγυρική δικαίωση της 70χρονης).

Μία απόφαση που δικαίωσε και το EviaZoom.gr το οποίο αποκάλυψε την υπόθεση και θα συνεχίζει το ίδιο να κάνει και για άλλες υποθέσεις κόντρα σε οποιαδήποτε συμφέροντα, παραδικαστικά κυκλώματα και πρακτικές εκφοβισμού, με μοναδικό γνώμονα την αληθινή ενημέρωση των πολιτών.

Παράλληλα τον περασμένο Αύγουστο, η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος είχε εκδώσει εκ νέου ανακοίνωση στήριξης για τους Δικαστικούς Λειτουργούς της Χαλκίδας που απελευθέρωσαν τον Αριστείδη Φλώρο.

«Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και η εφαρμογή των νόμων που θεσπίζονται από τη νομοθετική εξουσία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση των Ελλήνων εισαγγελέων και δικαστών κατά την άσκηση των καθηκόντων τους...», ανέφερε μεταξύ άλλων η συγκεκριμένη ανακοίνωση, ωστόσο στη συνέχεια αποδείχτηκε ότι η αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου έγινε με πλαστά έγγραφα και ακολούθησε εκ νέου η σύλληψη και η φυλάκιση του επιχειρηματία, έπειτα από τον σάλο και την παρέμβαση του Αρείου Πάγου. (δείτε ΕΔΩ το σχετικό ρεπορτάζ).


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Σε πρωτοφανή πανικό και η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος από τα δημοσιεύματα για τους Εισαγγελείς της Χαλκίδας: Διαβάστε την ανακοίνωση και την μακροσκελή απάντηση του EviaZoom.gr

Αποκάλυψη: Εύπορη ηλικιωμένη γυναίκα έκανε μήνυση στον Εισαγγελέα της Χαλκίδας Βασίλη Βασιλάκη (Παραγυιό) - «Ήρθε σπίτι μου και ζητούσε να του δείξω τα βιβλιάρια τραπέζης...» (ΦΩΤΟ)

Σκύρος: Δικηγόρος της 70χρονης στο EviaZoom.gr - «Έχει γίνει μήνυση στον Εισαγγελέα Βασιλάκη για τρία αδικήματα! Ξεκίνησε έρευνα για κυκλώματα στα δικαστήρια Χαλκίδας! Την υπόθεση θα την πάμε μέχρι τα Ευρωπαϊκά δικαστήρια!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο κι όμως συνέβη! Συκοφαντεί και στοχοποιεί στο facebook ο έκθετος Εισαγγελέας Χαλκίδας Βασίλης Βασιλάκης (Παραγυιός) - Καρέ καρέ τι κοινοποίησε με το ψευδώνυμο «Vi Pagio» κατά δημοσιογράφου του EviaZoom και αντιδίκων του για την υπόθεση της 70χρονης στη Σκύρο η οποία έχει υποβάλει σε βάρος του μήνυση και αναφορά! (ΦΩΤΟ)

Εφετείο Εύβοιας: Αποχωρεί από πρόεδρος ο Χρήστος Κατσιάνης! Τι θα γίνει με τις υποθέσεις που διερευνά κατά Δικαστών και Εισαγγελέων της Χαλκίδας!

Στον Άρειο Πάγο ο δημοσιογράφος Μιχάλης Τσοκάνης - Κατέθεσε μήνυση σε βάρος του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Χαλκίδας Δημήτρη Προκοπίου (ΦΩΤΟ)

Με αφορμή τα δημοσιεύματα του EviaZoom.gr: Προκαταρκτική έρευνα διέταξε ο Άρειος Πάγος για Εισαγγελείς και Δικαστές των δικαστηρίων της Χαλκίδας - Κλήθηκε να καταθέσει και ο δημοσιογράφος Μιχάλης Τσοκάνης!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA