ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
ΠΑΣ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ
SMOKER LAND

Ηρακλής Χαλκίδας: Μόνο με θαύμα θα μπορέσει να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα!

Με άδειο φάκελο στην συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού ο Ηρακλής Χαλκίδας και πλέον μόνο με θαύμα θα μπορέσει να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα...

Μπορεί μόλις πριν τρεις μέρες λόγω του Ηρακλή Χαλκίδας να είχε παρθεί απόφαση από το ΔΣ της Λίγκας για αναβολή μιας εβδομάδας του πρωταθλήματος, ωστόσο όπως όλα δείχνουν η ομάδα της Χαλκίδας μόνο με θαύμα θα μπορέσει να παίξει στη νέα Volley League. 

Η ομάδα της Χαλκίδας πήγε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με άδειο φάκελο και πλέον αν δεν προλάβει την επόμενη συνεδρίαση που είναι και το πιο πιθανό, τότε δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Θα ζητήσουν νέα κλήρωση

Αν τελικά οριστικοποιηθεί η μη συμμετοχή του Ηρακλή Χαλκίδας, θα υπάρξει νέο κύμα αντιδράσεων, με πολλές ομάδες να ζητάνε νέα κλήρωση, από την στιγμή που πλέον μένουν 10 αυτές που θα κατέβουν στο πρωτάθλημα. 

Μένει να δούμε βέβαια αν αρχικά ο Ηρακλής καταφέρει να κάνει το θαύμα και αν δεν τα καταφέρει, αν θα υπάρξει νέα κλήρωση, κάτι που με βάση τα νέα δεδομένα φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό.

Πληροφορίες: Gazzeta.gr

Έφυγαν από τη Χαλκίδα με την κλεμμένη BMW για να κλέψουν και δεύτερο αυτοκίνητο στη Νέα Λάμψακο! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Έκλεψαν δύο αυτοκίνητα μέσα σε λίγη ώρα από Χαλκίδα και Νέα Λάμψακο... Όλα έγιναν μέσα σε λίγη ώρα τα ξημερώματα της Πέμπτης (06-12-...