Κούγιας στον ΑΝΤ1: «Κατακρεουργεί κάθε έννοια δίκαιης δίκης η δημοσιοποίηση των στοιχείων του καθηγητή» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κούγιας στον ΑΝΤ1: «Κατακρεουργεί κάθε έννοια δίκαιης δίκης η δημοσιοποίηση των στοιχείων του καθηγητή» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Κατακρεουργεί» κάθε έννοια δίκαιης δίκης η δημοσιοποίηση των στοιχείων του καθηγητή των ΤΕΙ Σερρών, υποστήριξε ο συνήγορος του Κλεάνθη Κωνσταντινούδη, Αλέξης Κούγιας...

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Αλέξης Κούγιας κατέκρινε την δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατηγορούμενου καθηγητή από την ΕΛ.ΑΣ και την Εισαγγελία Σερρών.

Όπως ανέφερε:

«Δεν μπορώ να κάνω υπεράσπιση από την τηλεόραση, το μόνο που θα πω είναι ότι θα μελετήσω τη δικογραφία με κάθε λεπτομέρεια. Αυτό που συνέβη σήμερα με τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας και των στοιχείων της ταυτότητάς του αποτελεί κατάργηση κάθε ορίου δίκαιης δίκης και είναι κάτι που επιτρέπεται μόνο σε παιδεραστές και σε ανθρώπους που είναι άγνωστοι».

Ο Α. Κούγιας αναρωτήθηκε «για ποιο λόγο έβαλαν τη φωτογραφία του, αν είναι ο καθηγητής που δωροδοκείτο από φοιτητές; Αυτό το γνωρίζουμε» και σημείωσε: «Αυτό αγγίζει ακραία όρια και κατακρεουργεί κάθε έννοια αστικής δίκης. είναι υποκρισία και δεν προσφέρει τίποτα στη διαδικασία».

Ο εκνευρισμός του Χατζηνικολάου

«Αν θέλατε να κάνετε μονόλογο να μου το λέγατε να σας έστελνα μία κάμερα να τα πείτε και να το προβάλουμε. Από την στιγμή που δεχθήκατε να βγείτε στο δελτίο πρέπει να με αφήσετε να θέσω ερωτήματα» είπε εκνευρισμένος ο παρουσιαστής.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA