Μαρτυρία για την δολοφονία του Κώστα Κατσίφα: «Αλβανοί αστυνομικοί είχαν μπει στο σπίτι του και χτύπησαν τους γονείς του» - «Σε έφαγαν οι Αλβανοί λέβεντη μου...», λέει συντετριμμένη η μητέρα του θύματος! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μαρτυρία για την δολοφονία του Κώστα Κατσίφα: «Αλβανοί αστυνομικοί είχαν μπει στο σπίτι του και χτύπησαν τους γονείς του» - «Σε έφαγαν οι Αλβανοί λέβεντη μου...», λέει συντετριμμένη η μητέρα του θύματος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση θανάτου του Ελληνα ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα στο χωριό Βουλιαράτες της Αλβανίας...

Ο ομογενής σκοτώθηκε από πυρά ανδρών των ειδικών δυνάμεων της Αλβανικής Αστυνομίας χωρίς όμως να έχει γίνει σαφές υπό ποιες συνθήκες σκοτώθηκε και αν ο ίδιος ήταν οπλισμένος και είχε πυροβολήσει κατά των αστυνομικών.

Οι ομογενείς στην Αλβανία είναι οργισμένοι από την δολοφονία του 35χρονου. Ο πρώην πρόεδρος της πολιτικής οργάνωσης «ΟΜΟΝΟΙΑ», Λεωνίδας Παππάς, που εκπροσωπεί την ελληνική μειονότητα της Βορείου Ηπείρου στην Αλβανία μίλησε στο Καλημέρα Ελλάδα για τον ομογενή Κωνσταντίνο Κατσίφα. 

Όπως είπε, υπήρξε ένας διαπληκτισμός με τους αστυνομικούς, καθώς δεν βρήκε την ελληνική σημαία που είχε βάλει . Κάποιος από τους αστυνομικούς του έδειξε το όπλο του και εκείνος πήγε και πήρε το δικό του όπλο και πυροβόλησε για εκφοβισμό στον αέρα. Δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει κάποιον. Αν ήθελε να σκοτώσει θα σκότωνε αλλά δεν ήθελε, τόνισε.

Σύμφωνα με τον κ. Παππά, ο 35χρονος στην συνέχεια πήγε να κρυφτεί όμως οι Αλβανοί αστυνομικοί τον εντόπισαν, ενώ κάτοικοι του χωριού λένε ότι ακούγονταν πυροβολισμοί για πολύ ώρα. 
  
Σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο της πολιτικής οργάνωσης «ΟΜΟΝΟΙΑ» υπάρχουν δυο εκδοχές. Η πρώτη λέει ότι η αλβανική αστυνομία του είπε να παραδοθεί αλλά εκείνος αρνήθηκε και παράλληλα πυροβολούσε και όταν του τελείωσαν οι σφαίρες βγήκε έξω φωνάζοντας «Ζήτω η Ελλάδα, ενώ σύμφωνα με την δεύτερη εκδοχή οι Αλβανοί αστυνομικοί τον εκτέλεσαν επί τόπου και θέλοντας όμως να φανεί ως συμπλοκή πυροβολούσαν μόνοι τους για να φανεί ότι υπήρξε συμπλοκή».

Ωστόσο, όπως λέει ο κ. Παππάς Αλβανοί αστυνομικοί είχαν μπει στο σπίτι της οικογένειας του Κώστα Κατσίφα όταν τον αναζητούσαν, ενώ δεν δίστασαν να χτυπήσουν τους γονείς του.
Στην εκπομπή μίλησε ζωντανά και η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσιφά, η οποία ξέσπασε on air σε λυγμούς και κλάματα.

«Δεν έχω κουράγιο. Κωνσταντίνε μου, λεβέντη μου, καρδιά μου. Σε έφαγαν οι Αλβανοί ζωή μου, ψυχή μου. Λεβέντη μου. Δεν έχω κουράγιο. Γιατί να μου το σκοτώσουν το παιδί μου; Γιατί τον λεβέντη μου; Μας διέλυσε. Μου το έφαγαν οι Αλβανοί. Τα σκυλιά. Μου το έφαγαν το παιδάκι μου. Ζωή μου. Δεν τη θέλω τη ζωή μου, χωρίς την παρουσία του Κωνσταντίνου μου» κατάφερε να πει κλαίγοντας η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσιφά.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA