Πασίγνωστη τραγουδίστρια νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Πασίγνωστη τραγουδίστρια νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική (ΦΩΤΟ)

Αντιμέτωπη με την κατάθλιψη είναι η ηθοποιός και τραγουδίστρια Σελίνα Γκόμεζ, η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει την κατάλληλη βοήθεια που χρειάζεται...

Πηγή ανέφερε στο ET ότι «η Σελίνα Γκόμεζ είναι αντιμέτωπη με κατάθλιψη εδώ και καιρό και ότι η ίδια και οι γύρω της πάντοτε πρόσεχαν για το πώς αισθάνεται, ακόμα περισσότερο μετά τη μεταμόσχευση νεφρού. 

Η Σελίνα δεν αισθάνθηκε καλά και πήγε στο νοσοκομείο, όπως κάνει όταν πέφτει ψυχολογικά. Μετά από περαιτέρω παρακολούθηση, αποφασίστηκε η Σελίνα να υποβληθεί σε θεραπεία σε μονάδα ψυχικής υγείας». 

Οι εξελίξεις για την Σελίνα Γκόμεζ

Σύμφωνα με το TMZ, η 26χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός εισήχθη στο νοσοκομείο δύο φορές τις τελευταίες εβδομάδες. Η πρώτη φορά ήταν όταν η Γκόμεζ βρισκόταν στο Στούντιο Σίτι στην Καλιφόρνια, στην κατοικία της, όπου φέρεται να ήταν μελαγχολική και έντονα συναισθηματική, λόγω του ανησυχητικά χαμηλού αριθμού λευκών αιμοσφαιρίων στον οργανισμό της μετά από τη μεταμόσχευση νεφρού.

Η τραγουδίστρια, πάσχει από λύκο, αυτοάνοσο νόσημα από το 2015 και το καλοκαίρι του 2017 έκανε μεταμόσχευση νεφρού.

Λίγες μέρες αργότερα πήρε εξιτήριο, αλλά εισήχθη ξανά στα τέλη της περασμένης εβδομάδας λόγω των συνεχιζόμενων προβλημάτων υγείας που απορρέουν από τη μεταμόσχευση νεφρού, σύμφωνα με την πηγή. Η νοσηλεία οδήγησε την Γκόμεζ σε «συναισθηματική κρίση» που προκάλεσε «κατάρρευση» και «ξέσπασμα» όταν δεν της επιτράπηκε να φύγει.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια βρίσκεται προς το παρόν σε ψυχιατρική κλινική της Ανατολικής Ακτής και υποβάλλεται σε διαλεκτική συμπεριφορική θεραπεία, στην οποία έχει υποβληθεί και στο παρελθόν.
 
Το διάλειμμα και τα προβλήματα υγείας

Η είδηση για τα προβλήματα υγείας της Γκόμεζ κυκλοφόρησε λίγες μόνο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της τραγουδίστριας μέσω Instagram ότι θα κάνει ένα διάλειμμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 


«Όσο είμαι ευγνώμων για τη φωνή που μας δίνουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είμαι εξίσου ευγνώμων που μπορώ να αποχωρήσω …. Απλά θυμηθείτε – αρνητικά σχόλια μπορούν να βλάψουν τα συναισθήματα κάποιου» είχε γράψει στην ανάρτησή της. 

Πληροφορίες: Newsit.gr

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA